Yandex Metrica

İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mart İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu? Deprem nerede, hangi ilde, kaç büyüklüğünde oldu?

İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mart İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu? Deprem nerede, hangi ilde, kaç büyüklüğünde oldu?

20 Mart Çarşamba günü İstanbul'da sarsıntı hissedildi. Depremin nerede, ve kaç büyüklüğünde olduğu ise merak konusu oldu. Peki İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mart İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu? Deprem nerede, hangi ilde, kaç büyüklüğünde oldu?

Yaşam

20.03.2024, 12:31

İstanbul'da deprem son dakika... İstanbul'da 20 Mart'ta deprem hissedildi. Depremin detayları ise gelmeye başladı.

Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından çıktı! Yaptıklarıyla pes dedirtti! Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından... Haberi Görüntüle

20 MART İSTANBUL'DA DEPREM Mİ OLDU?

Deprem İstanbul'da olmadı. Depremin merkez üssü Marmara Denizi Yalova olarak açıklandı. Yalova'da meydana gelen depremin büyüklüğü ise 3.5 olarak açıklandı. 

Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha ortaya attı! Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha... Haberi Görüntüle

20 MART DEPREM NEREDE OLDU?

Deprem Yalova açıklarında meydana geldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading