Yandex Metrica

Sitede Ara

Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından çıktı! Yaptıklarıyla pes dedirtti!

Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından çıktı! Yaptıklarıyla pes dedirtti!

Amerikalı ünlü oyuncu Alec Baldwin, Rust filmi setinde yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i silala öldürmüştü. Ünlü oyuncu bu kez ise kafedeki bir müşterinin yaşanan olayla ilgili sorduğu soruya tahammül edemeyince yumrukla saldırdı.  

Yaşam

29.04.2024, 18:21

Geçtiğimiz 2023 yılında 'Rust' adlı filmin setinde rolüne çalıştığı sırada görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu.

Sertap Erener'in son hali hayrete düşürdü! 100 yaşına kadar yaşamak için yaptıklarını açıkladı! Sertap Erener'in son hali hayrete düşürdü! 100 yaşına kadar yaşamak... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA DAVA GÖRÜLECEK

Ünlü oyuncunun Temmuz ayında hakim karşısına çıkması beklenirken suçlu bulunması halinde 18 ay hapis cezasına mahküm edilecek.

 

Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı birbirine benzetmişti! Ünlü şarkıcılardan ise cevap gecikmedi! Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı... Haberi Görüntüle

BALDWİN'İ RAHATSIZ EDEN KADINA YUMRUKLU TEPKİ

Ünlü oyuncunun davasına sayılı günler kala geçtiğimiz gün bir kafede görüntülendi.

Bir kadın ünlü oyuncuya yaklaşarak, ''Filistin'e özgürlük' de Alec! Sadece bir kez de sonra seni yalnız bırakacağım. Seni rahat bırakacağım, yemin ederim" dedi.

Ancak Baldwin konuşmadı ve kadın ünlü oyuncuya dönerek, "O kadını neden öldürdün? O kadını öldürdün ve hiç hapis cezası almadın. Sen bir suçlusun" dedi.

Baldwin sinirlerine hakim olamadı ve ani bir hareketle kadının elindeki telefona vurarak yere düşürdü. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading