Yandex Metrica

Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha ortaya attı!

Uğur Dündar köşeye sıkıştı! Duygu Nebioğlu büyük bir iddia daha ortaya attı!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızının Müge Anlı'nın programında çok çarpıcı açıklamalaarda bulunmuştu. Kız kardeşi Dilara G.'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğunu iddia etmiş ancak bu iddaialar DNA testi ile asılsız çıkmıştı. Nebioğlu şimdi ise instagramında büyük bir iddia daha ortaya attı.

Yaşam

03.05.2024, 16:43

Türkiye'nin gündemin bomba gibi düşen Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu olduğu ortaya çıkmış, sonrasında ise bir dizi büyük iddialar ortaya atmıştı.

Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından çıktı! Yaptıklarıyla pes dedirtti! Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından... Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR'IN BABA OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

O iddialardan birisi ise ünlü gazeteci Müge Anlı'nın programına katılan Duygu Nebioğlu annesi SUphiye Orancıyı aramak için çıktığı programda kız akrdeşi Dilara G.'nin de babasının ünlü gazeteci olduğunu belirterek, "Kardeşim Dilara'nın babası da ünlü bir gazeteci" dedi. Sonrasında ise Dilara G.'nin babasının Uğur Dündar'ın olduğunu söylemişti.

Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da kurtulalım! Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da... Haberi Görüntüle

DNA TESTİ OLUMSUZ SONUÇLANDI

Nebioğlu'nun iddialarından sonra Uğur Dündar ise Dilara G'nin kızı olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmıştı. Ancak DNA testinin ise olumsuz sonuçlandığı öğrenilmişti. 

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu'nun babasının Metin Akpınar olduğu öğrenilmiş, Furye ise babasını aramak istemediğini belirtmişti.

Futbol oynarken düşmüştü! Acil ameliyata alınan Konuşanlar programı sunucusu Hasan Can Kaya'dan haber var! Futbol oynarken düşmüştü! Acil ameliyata alınan Konuşanlar programı sunucusu Hasan... Haberi Görüntüle

1985'TE VERDİĞİ RÖPORTAJ ORTAYA ÇIKTI 

Ancak Uğur Dündar'ın 1985 yılında Posta Gazetesine verdiği bir röportajda çok çarpıcı detaylar ortya çıktı. 

Dündar o dönemlerde verdiği röportajda, ''Mazbut bir hayatım var. Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp 'Uğur beni iğfal etti' diyeceğinden korkuyorum" dediği ortaya çıktı. Dündar'ın evlilik ciddi bir olay dediği ve kadınların onu rahatsız ettiğini belirttiği röportajın da babalık davası dosyasında yer aldığı öğrenildi.

O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an meselesi O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an... Haberi Görüntüle

DUYGU NEBİOĞLU'NDAN BÜYÜK BİR İDDİA DAHA

Duygu Nebioğlu ise büyük bir iddia daha ortaya atarak herkesi şaşırttı. Nebioğlu sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşımda çocuk esirgeme kurumunda Bülent adındaki bir çocuk ile tanıştığını onun da anne ve babasının ünlü olduğunu ve kim olduğunu bildiğini söyledi.

Nebioğlu yaptığı paylaşımda,, "Bülent abi seni de bırakmışlar Çocuk esirgemeye üstelik ünlü annen baban bırakmış. Sen artık hayatta değilsin ama ben hâlâ yaşıyorum. O çocukları her şeyden Esgirgeyen kurumların sadece isimleri değişti.

Ne sevgi vardı içlerinde, ne de kötülüklerden esirgediler. Seninde hikayeni öğrendim abi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading