Pankreas kaneri ile mücadele ediyordu! Tanyeli sağlık durumu hakkında sevenlerine üzen haberi verdi: Gidiyorum sandım...
Bir yıldan uzun bir süredir Pankreas kanseri ile mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli eşi İlker Sünnili ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü oryantal 47 kiloya kadar düştüğünü belirterek sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Sanat camiasında sevilen, oryantal dansıyla büyüleyen 53 yaşındaki Tanyeli lakaplı Öznur Kral, Nişantaşı City's'de eşi İlker Sünnili ile birlikte görüntülendi.
Ünlü şarkıcı Tanyeli basın mensupları ile karşılaştı ve sohbet edip sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
PANKREAS KANSERİYLE MÜCADELE EDİYOR
Hazian ayında pankreas kanserine yakalanan ve tedavi amaçlı uzun süre hastanede kalan ünlü şarkıcının abisi de kanser ile mücadele etmiş ancak hayatını kaybetmşti.
Tanyeli ise basın mensupları ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. Ünlü oryantal Tanyeli, muhabirlerle samimi sohbetinde hastalığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
'GRİPTEN GİDİYORUM SANDIM'
Tanyeli sağlığına dikkat etmesi gerektiğini, günler sonra dışarı çıktığını belirterek, "10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim. İyiyim ama biraz kalabalık. Hava almak istedim. Ödül törenine gideceğim akşam, alışveriş yaptım. Kalabalıkta durmamaya gayret gösteriyorum. Çok büyük bir salgın var. Tedavi sürecinde olduğum için enfeksiyona açığım. Bir grip oldum. Kanserden değil gripten gidiyorum sandım. Şu andaki grip salgını koronavirüsten daha beter. İnsanı yerle bir ediyor. Hepimiz dikkat edelim" dedi.
'ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR'
Sağlık durumu hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı Tanyeli, "İyi şeylerden konuşalım. İyi olmak için elimden geleni yapıyorum. İyi mücadele ediyorum. Allah'ın dediği olur. Çözüm odaklıyım. Mücadelemi iyi yapıyorum. Tedaviler çok gelişmiş, iyi doktorlarım var. İyi haberler vermek isterim size... Sağolsun eşim hiç yalnız bırakmıyor" dedi.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Desteklerini esirgemeyen hastalık sürecinde yanında olan sanat camiasına teşekkür eden Tanyeli, ''Haluk Şentürk, Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş, Demet akalın, Sibel Can, Zara, Kenan Doğulu ve Gülben Ergen... O kadar çok var ki... Camiamıza ve basın sektörüne çok teşekkür ederim. Sanat camiasından kimseyle sıkıntım olmadı. Kimseyi kırmadım. Bizim kulislerimiz dostluk üzerineydi. Bülent Ersoy'un olduğu yerde inanılmaz disiplin vardı. Herkesin içi dışı birdi... Bu süreçte Safiye Soyman ve Zara, her saniye yanımdalar. Kız kardeşim gibiler" dedi.