Yandex Metrica

Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya katılarak herkesi şoke etti!

Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya katılarak herkesi şoke etti!

Arjantin'in Boenes Aires kentinde düzenlenen Miss Universe kentinde düzenlenen Güzellik Yarışması'na 60 yaşındali Alejandra Marisa Rodriguez katılarak birinci seçildi. 

Yaşam

01.05.2024, 19:36

Tüm dünyada gündem olan ve güzellik algısını baştan aşağı değiştiren 60 yaşındaki  Alejandra Marisa Rodriguez Arjantin'in Miss Universe Buenos Aires kentinde güzellik yarışmasına katıldı.

Listede 5 Türk herkesi şaşırttı! Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi açıklandı! Listede 5 Türk herkesi şaşırttı! Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi... Haberi Görüntüle

60 YAŞINDA BİRİNCİ OLDU

Alejandre Rodrigez'in gazeteci, avukat ve hukuk danışmanı olduğu öğrenildi.

Yaşları 18 ila 73 yaşları arasında değişen 34 yarışmacı arasından birinci seçilen 60 yaşındaki yarışmacının birinci olması dünya basınında geniş yankı buldu.

Eşinin aldattığı videolar ile gündeme gelmişti! Ünlü oyuncudan eşinin doğum gününe özel öpücüklü paylaşım! Eşinin aldattığı videolar ile gündeme gelmişti! Ünlü oyuncudan eşinin doğum... Haberi Görüntüle

TABULARI YIKTI GEÇTİ

60 yaşındaki yarışmacının yaptığı röportajda, "Bu yeni paradigmayı güzellik yarışmalarında temsil etmekten çok mutluyum.Kadınların sadece fiziksel güzelliği değil, başka bir dizi değeri de temsil ettiği yeni bir aşamayı başlatıyoruz. Bu nesilde bunu başlatan ilk kişi benim.'' dedi.

Alejandre Rodrigez'in ise sıradaki hedefinin Arjantin Kainat Güzel yarışmasında birinci olmak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading