Yandex Metrica

Bahar dizisine sürpriz transfer! Gelen oyuncu dizinin seyrini baştan aşağı değiştirecek!

Bahar dizisine sürpriz transfer! Gelen oyuncu dizinin seyrini baştan aşağı değiştirecek!

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un başrollerinde yerini aldığı Bahar dizisi kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen katılıyor. Ünlü oyuncu dizide iş insanını canlandıracak.  

Yaşam

07.05.2024, 22:19

Türkiye'nin sevilen dizileri arasında yerini alan, Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya, Mehmet Yılmaz Ak, Elit Andaç Çam, Hatice Arslan gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziye sürpriz bir isim dahil olacak. 

Ferrari 820 beygirlik 12 Cilindri tanıttı: Adındaki gizem herkesi büyüledi Ferrari 820 beygirlik 12 Cilindri tanıttı: Adındaki gizem herkesi büyüledi Haberi Görüntüle

YASEMİN ALLEN BAHAR DİZİSİNDE

İzlenme rekorları kıran dizi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ederken, dizinin kadrosuna Yasemin Kay Allen'in dahil olacağı öğrenildi. 

Serenay o pozu niye verdi? Yıldız Tilbe'den hallice Serenay o pozu niye verdi? Yıldız Tilbe'den hallice Haberi Görüntüle

DİZİYE DORA KARAKTERİ İLE DAHİL OLUYOR

Ddizinin 12. bölümünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun iş insanı Dora Ersoy olarak kadroya dahil edildiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading