Yandex Metrica

Genç kızların sevgilisi Alacakaranlık'ın Edward'ından müjdeli haber! Robert Pattinson baba oldu!

Genç kızların sevgilisi Alacakaranlık'ın Edward'ından müjdeli haber! Robert Pattinson baba oldu!

Alacakkaranlık ve Harry Potter ve Ateş Kadehi'nden tanıdığımız Robert Pattinson uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Suki Waterhouse sahnede hamile olduğunu açıklamasının ardınan geçtiğimiz günlerde doğum yaptığı öğrenildi.   

Yaşam

11.04.2024, 22:22

Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde 'Cedric', Alacakaranlık serisinde 'Edward' ile ses getiren, Batman, Tenet gibi filmlerde rol almış 37 yaşındaki ünlü oyuncu Robert Pattinson 2018 yılından bu yana şarkıcı Suki Waterhouse ile aşk yaşamaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan açıklama geldi! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan... Haberi Görüntüle

SAHNEDE HAMİLE OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Magazin dünyasından ve sektörden uzak bir hayat yaşamak isteyen çiftten şarkıcı Suki Watrhouse, Corona Başkent Festivalinde sahneye karnı burnunda çıkmış ve hamileliğini hayranlarına duyurmuştu.

Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu açıkladı: Hazırlıklı olun! Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu... Haberi Görüntüle

ROBERT PATTİONSON BABA OLDU

Çiftin bir kaç gün önce ilk çocuklarını kucağına aldığı öğrenilirken, Los Angeles sokaklarında yürüyen çift paparazilere yakalandı. Bebeğin cinsiyeti ve ismi hakkında herhangi bir bilgi verilmezken çiftin bebek haberini aldıklarında nişanlandıkları ve yakın zamanda evlenmek istedikleri öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading