Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan açıklama geldi!

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan açıklama geldi!

ShowTv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Bey karakterini canlandıran ve geçirdiği beyin kanaması nedeniyle acil ameliyata alınan Settar Tanrıöğen hakkında, Ahmet Mümtaz Taylan önemli bir açıklamada bulundu.   

Yaşam

28.04.2024, 00:47

ShowTV'nin sevilen dizisi olan ve her Cuma izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğulan Güngör, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide Ahmet Mümtaz Taylan'dan önemli bir açıklama geldi. 

Geçirdiği beyin kanaması yüzünden ayrılmak zorunda kalan Settar Tanrıöğen hakkında yeni bir açıklama geldi.

Dizinin Abdullah karakterini ise Ahmet Mümtaz Taylan kadroya dahil edilmiş, Settar Tanrıöğen ise iki kez geçirdiği beyin ameliyatı sonrası diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Cinsiyetini doğumda öğrendi! Türkiye'nin tescilli güzeli bir kez daha anne oldu! Bebeğinin ismini ise bakın nasıl koydu! Cinsiyetini doğumda öğrendi! Türkiye'nin tescilli güzeli bir kez daha anne... Haberi Görüntüle

AHMET MÜMTAZ TAYLAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Usta oyuncunun diziye tekrar geri dönüp dönmeyeceği merak edilirken, Settar Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceğine dair Ahmet Mümtaz Taylan önemli bir açıklamada bulundu.

Muhabir Online'ın haberine göre ise dizisinin 3.sezonunda Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynayıp oynayamayacağına dair bir açıklama yaptığı öğrenildi.

Yemek içerikleri paylaşıyorlardı! O çift yıllar içinde bakın ne hale geldi! Sosyal medya yıkıldı: Kız ölmüş Yemek içerikleri paylaşıyorlardı! O çift yıllar içinde bakın ne hale... Haberi Görüntüle

İSTERSE ROLÜ VEREBİLİR

Ahmet Mümtaz Taylan'ın ise Settar Tanrıöğen'in dizideki rolünü geri istemesi halinde kendisine verebileceğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading