Yandex Metrica

Cinsiyetini doğumda öğrendi! Türkiye'nin tescilli güzeli bir kez daha anne oldu! Bebeğinin ismini ise bakın nasıl koydu!

Cinsiyetini doğumda öğrendi! Türkiye'nin tescilli güzeli bir kez daha anne oldu! Bebeğinin ismini ise bakın nasıl koydu!

2002 yılında Dünya Güzeli olan Azra Akın bir kez daha anne olma sevincini yaşadı. Akın, bebeği doğduktan sonra cinsiyetini öğrendiği ve bir kızı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. 

Yaşam

30.04.2024, 14:30

2002 yılında Türkiye'nin tescilli güzeli olarak seçilen ve Miss World yarışmasında birinci olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile dünya evine girmişti.

Çiftin 2018 yılında bir erkek çocukları olmasının ardından uzun bir süre gözlerden uzak hayatlarını sürdürmüşlerdi.

Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk fragman yayınlandı! Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk... Haberi Görüntüle

ANNE OLACAĞINI DUYURMUŞTU

Reklam çekimlerinde rol alan ünlü oyuncu Azra Akın'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla anne olacağını duyurmuştu. 

Dizi aşkı gerçek mi oldu? İzlenme rekorları kıran dizi oyuncuları kol kola gezerken görüntülendi! Açıklama gecikmedi! Dizi aşkı gerçek mi oldu? İzlenme rekorları kıran dizi oyuncuları... Haberi Görüntüle

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ DOĞUMDA ÖĞRENDİ

Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Azra Akın, geçtiğimiz günlerde anne olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya" diyerek müjdeli haberi sevenlerine verdi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading