Yandex Metrica

Esra Ezmeci'yi kahreden itiraf! Canlı yayında anlattıklarıyla izleyiciler şoke oldu: Kızım üvey babasıyla...

Esra Ezmeci'yi kahreden itiraf! Canlı yayında anlattıklarıyla izleyiciler şoke oldu: Kızım üvey babasıyla...

Ünlü psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de sunduğu Yeni Baştan programında izleyicilerden birisinin itirafı herkesi şaşırttı. Afyonkarahisar'dan programa bağlanan bir izleyici, 17 yaşındaki kızının üvey babasıyla birlikte olduğunu  anlattı. Sunucu Ezmeci ve izleyiciler ise duyduklarıyla kulaklarına inanamadı.

Yaşam

26.04.2024, 16:26

Beyaz TV ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan ünlü klinik psikoloğu Esra Ezmeci'nin sunduğu Yeni Baştan programına bir izleyici bağlandı.

Afyonkarahisar'dan canlı yayına bağlanan Zehra Hanım anlattıklarıyla herkesin azğını açık bıraktı.

Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla kaçtı sözleri 'pes' dedirtti Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA KIZI VE KOCASININ İLİŞKİSİNİ ANLATTI

İzleyici telefon bağlantısıyla, 'Benim ikinci evliliğim olan kişi 17 yaşındaki kızımla ilişki yaşıyor.' demesi üzerine Esra Ezmeci 'Ne?' diyerek duyduklarına inanamadı.

Sonrasında ise Ezmeci, 'İkinci eşiniz 17 yaşındaki kızınızla birlikte mi?' dedi. 

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan açıklama geldi! Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu diziye geri mi dönüyor? Başrol oyuncusundan... Haberi Görüntüle

'ANLATAMAYACAK ŞEKİLDE  GÖRDÜM'

Canlı yayın bağlanarak olayın detyalarını anlatan Zehra Hanım,  '2 aydır birlikte olduklarını biliyorum. Anlatılmayacak şekillerde gördüm' dedi. 

Ezmeci ise, 'Nasıl yakaladınız nasıl öğrendiniz?' demesi üzerine izleyici, 'Ben Müge Anlı'ya da Esra Erol'a da başvurdum sonuç alamadım. Size başvurdum. Şikayetçi oldum' dedi.

Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Haberi Görüntüle

İTİRAFCI ANNEDEN KORKUNÇ DETAY

İzleyici herkesin kanını donduran bir itirafta daha bulundu ve 17 yaşındaki kızı ile ilişki yaşayan üvey babasın 8 çocuğu daha olduğunu itiraf etti. 

İzleyici şu anda kızı ile eşinin köyde birlikte yaşadığını, şüphelendiğinde ise yatak odasına ses kaydı yerleştirerek gerçekleri öğrendiğini itiraf etti.

Yasemin Sakallıoğlu'nun doğum gününde ne oldu? Yasemin Sakallıoğlu pastası nasıldı? Yasemin Sakallıoğlu pastası neden gündemde? Yasemin Sakallıoğlu'nun doğum gününde ne oldu? Yasemin Sakallıoğlu pastası nasıldı?... Haberi Görüntüle

ESRA EZMECİ İSYAN ETTİ

Esra Ezmei ise izleyicinin anlattıklarına daha fazla dayanamayarak, 'Ne yaptın? Gitmedin mi yanlarına? Bu ne biçim şey. Sapık mıdır sapkın mıdır?' diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading