Yandex Metrica

Ceyda Düvenci bu kez fena çuvalladı: Erkekler yanında ped bulundursun teklifine tepki yağıyor

Ceyda Düvenci bu kez fena çuvalladı: Erkekler yanında ped bulundursun teklifine tepki yağıyor

Ünlü sunucu Ceyda Düvenci dönem dönem yaptığı açıklamalarla tepki çekiyor. Kızının regl olduğu günü herkese duyuran ve sosyal medyadan kutlayan Düvenci şimdi de erkeklerden ped talebinde bulundu. İşte oyuncunun tepki çeken o açıklamaları. 

Yaşam

17.05.2024, 09:01

Kızı Melisa'nın ilk regl günü sevincini sosyal medyadan duyuran Ceyda Düvenci yine regl ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. 

Oğuzhan Koç ile boşanmıştı! Kalbi kırık oyuncu Demet Özdemir'in aşk açıklamaları herkesi şaşkına çevridi! Oğuzhan Koç ile boşanmıştı! Kalbi kırık oyuncu Demet Özdemir'in aşk... Haberi Görüntüle

"ERKEKLER ÇEKMECESİNE PED KOYSUN"

Katıldığı bir Youtube programında "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun" diyen Düvenci şu açıklamayı yaptı:

"Kadınlar Günü'nde çağırıyorlar. 'Biz erkekler kadınlar için ne yapabiliriz?' Şirket çalışanı mısın? Evet. Şirketinde kadın çalışan arkadaşın var mı? Var. 'Çekmecene ped koy' diyorum. 'Nasıl yani' diyor. 'Çekmecende ped bulundur bir erkek olarak. Çünkü bazen istemediğimiz bir gün regl olduğumuzda kadın çalışan arkadaşın Ped var mı? diye sana sorabilsin. Ben evde unutmuşum. Zamansız yakalandım. Var mı ped' desin. Sen de çekmecenden bir ped çıkar iş arkadaşı olarak. Bence işte o zaman hayat değişecek ve ezber bozacak."

İşte ünlü sunucunun o açıklamaları:

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk mı yaşıyor? Çıkan dedikodular hakkında ilk açıklama geldi! Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk mı yaşıyor? Çıkan dedikodular... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM KULLANICILARI DALGA GEÇTİ

Düvenci'nin bu yorumuna sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 

Çoğunluk ünlü sunucunun saçmaladığı kanaatindeydi. 

Ceyda Düvenci, oyuncu Bülent Şakrak ile sekiz yıl sren evliliğini Temmuz ayında tek calsede bitirmişti. 

Ünlü sunucu yaşadığı süreci şöyle anlatmıştı: 

"Benim için yaz biraz değişik geçti. Değişik bir yazdı. Hayatımın değiştiği bir yazdı. Artık iyiyim. Biraz zor geçti ama herkesin artık iyi olduğu yeni hayatlarımızda birbirimize uyumlanabildiğimiz, evlatların da artık her şeyi kabul ettiği, yeni düzene alıştığı bir sonbaharı karşılıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading