Yandex Metrica

Aşkın Nur Yengi sevenlerine acı haberi duyurdu: 2 ay süren yaşam savaşını kaybetti!

Aşkın Nur Yengi sevenlerine acı haberi duyurdu: 2 ay süren yaşam savaşını kaybetti!

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin abisi yılbaşı akşamı geçirdiği trafik kazası sonucu 2 ay süren yaşam mücadelesini kaybettiğini duyurdu.

Yaşam

20.03.2024, 09:23

''Ay İnanmıyorum'', ''Yalancı Bahar'', ''Söyle Canım'', ''Susma'' gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin abisi yılbaşı gecesi Marmaris'te geçirdiği trafik kazası sonrasında ameliyata alınmış ve yoğun bakımda tedavi görmeye başlamıştı. 

Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın'a açacağı davanın nedeni belli oldu! Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu... Haberi Görüntüle

ABİSİ 2 AY SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Tedavisi için İstanbul'da bulunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisi devam eden Ahmet Yengi'nin entübe edildiği ve 2 ay süren yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi. 

Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten olay! Tüm gerçekler banka dekontuyla ortaya çıktı! Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten... Haberi Görüntüle

''PSİKOLOJİK OLARAK KOLAY DEĞİL''

Geçtiğimiz gün Nişantaş'ında görüntülenen ünlü şarkıcıya abisinin sağlık durumu soruluğunda abisi Ahmet Yengi'nin vefat ettiğini belirterek;  "Vefat etti. Trafik kazası. Psikolojik olarak kolay değildi. Huzurla uyusun" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading