Yandex Metrica

Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ bakın kiminle evlendi!

Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ bakın kiminle evlendi!

Ünlü oyuncu Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel'den 2015 yılında boşanmıştı. 55 yaşındaki Yalı Çapkını oyuncusu Emre Altuğ'un ise yeniden nikah masasına oturdu. İşte Emre Altuğ'un nikahından kareler...

Yaşam

21.05.2024, 12:49

Bu Kadar Mı?, Su Gibi, Çifte Kavrulmuş, Aşk-ı Kıyamet, Kağış Kapış, Gidecek Yerim Mi Var şarkılarını seslendiren 55 yaşındaki ünlü şarkıcı Emre Altuğ 2008 yılında dünyaevine girdiği Çağla Şıkel ile Kuzey ve Uzay adındaki iki çocukları olduğu sonrasında ise 2015 yılında yedi yıllık evliliklerine son vermişlerdi.

Yalı Çapkını dizisinde başrol olan ünlü oyuncu Emre Altuğ dizide büyük ses getirmiş, hayranlarının beğenisini kazanmıştı.

Bütün gerçekleriyle duyurdu! Alişan dizilerde rol almamasının nedenini ilk kez açıkladı! Bütün gerçekleriyle duyurdu! Alişan dizilerde rol almamasının nedenini ilk kez... Haberi Görüntüle

SORULARI YANITSIZ BIRAKMIŞTI

Yedi yıllık evliliğinin bitmesinin ardından ise ünlü sanatçı Altuğ'a, 'Kalbiniz boş mu?' sorsusu soruldu. Altuğ ise, ''Buna şimdi cevap vermeyeyim" açıklamasında bulunmuştu.

Sonrasında ise Altuğ basın mensuplarına, "Siz göremiyorsunuz, bugün o gün değil, bir şey açıklamak için henüz erken. Ama birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, gerektiği zaman açıklarım" demişti. 

2 saat içinde iki deprem: Türkiye beşik gibi sallanıyor 2 saat içinde iki deprem: Türkiye beşik gibi sallanıyor Haberi Görüntüle

KLİBİ İÇİN NİKAH MASASINA OTURDU

Hayranları tarafından özel hayatı ve karyieri yakından takip edilen Emre Altuğ'dan ise şaşırtan bir haber geldi.

55 yaşındaki ünlü sanatçı 55 yaşında yeniden damat oldu. Belgrad Ormanları'nda yeni teklisi 'Tatildeyim' klibi için kameralar karşısına geçti. 

Avrupa'nın tescillediği lezzet: Maraş Tarhanası! Nasıl yapılıyor, içinde neler var? Avrupa'nın tescillediği lezzet: Maraş Tarhanası! Nasıl yapılıyor, içinde neler var? Haberi Görüntüle

MÜZİK PLATFORMLARINDA YAYINLANDI

Ünlü sanatçı Altuğ, klibi için rol gereği nikah masasına oturuken , "Benim için de farklı bir duygu oldu. Şaşıracağınız, güzel bir klip geliyor" açıklamasında bulundu.

Söz ve müziğini Emrah Demiralp'ın hazırladığı şarkının ise gün içinde dijital platformlarda yayınlandı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading