Yandex Metrica

Sitede Ara

THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kurulacak

THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kurulacak

THY, İstanbul Havalimanı’nda uçakta taşınmakriterlerine uymayan evcil hayvanlar için "Pet Lounge" kuruyor. Açıklamayı THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptı.

Gündem

10.05.2024, 14:55

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, uçakta taşınma kriterlerine uymayan evcil hayvanalr için "Pet Lounge" kuracaklarını duyurdu.

İBB'nin ihmali iki can daha aldı: Başakşehir'de 'ikinci Edanur vakası'! İBB'nin ihmali iki can daha aldı: Başakşehir'de 'ikinci Edanur vakası'! Haberi Görüntüle

"KRİTERLERE UYMUYORSA..."

"Business ya da ekonomi fark etmez, kabinde hayvan dostlarımız belli kurallar içerisinde taşınıyor. Evcil hayvanınız ağırlığı kafesiyle birlikte 8 kilogramı geçmiyorsa ve kafes ebatları 23 cm yükseklik, 30 cm genişlik ve 40 cm uzunluk boyutlarını aşmıyorsa, hayvanınızı uçağın kabin bölümünde taşıyabiliyoruz." diyen Bolat, bu kritterlere uymayan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayan hayvanların uçuş öncesindeki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve uygun koşulları sağlamak için İstanbul Havalimanı'nda bir Pet Lounge üzerinde çalışıldığını bildirdi. Bolat, ayrıca çalışmaların bu sene içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading