Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Eylem Tok ve katil oğlu hakkında kırmızı bülten kararı

Son dakika haberleri... Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kazanın sürücüsü firari Timur Cihantimur ve olay sonrası onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.  

Gündem

23.05.2024, 10:57

1 Mart gecesi İstanbul Eyüpsultan'daki ölümlü kazanın üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti ancak ABD'ye firar eden Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'dan henüz haber yok. 

Eylem Tok ve katil oğlu, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğu öğrenildi.

Hierarchy 2. sezon ne zaman? Netflix Hiyerarşi dizisi yeni sezon çıkacak mı? Hierarchy 2. sezon ne zaman? Netflix Hiyerarşi dizisi yeni sezon... Haberi Görüntüle

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürerken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan kazanın sürücüsü firari Timur Cihantimur ve olay sonrası onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astronot Tuva Cihangir Atasever ile canlı bağlantıda konuştu Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astronot Tuva Cihangir Atasever ile canlı... Haberi Görüntüle

GÜLÜMSEDİĞİ ANALR DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Türkiye'nin günlerce konuştuğu ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Anne ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. Söz konusu görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği anlar dikkat çekmişti.

15 Haziran bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mı? İETT, metrobüs, metro arefe günü bedava mı? 15 Haziran bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mı? İETT, metrobüs, metro... Haberi Görüntüle

AYŞE CEREN SALTOĞLU TAHLİYE EDİLDİ

Bülent Cihantimur’un işyerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren Saltoğlu, o gece anne ve oğlu havalimanına götüren kişiydi. Saltoğlu, 12 Mart 2024 yılında “suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Oğuz Murat Aci'nin feci şekilde yaşamını yitirdiği, 4 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, soruşturma kapsamında Bülent Cihantimur'un çalışanı olduğu belirlenen, "suçluyu kayırma" ile "delileri gizleme" suçlarından tutuklanan Ayşe Ceren Saltoğlu tahliyesine karar verdi. Kısa bir sre cezaevinde kalan Ayşe Ceren Saltoğlu, kararın ardından serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading