Yandex Metrica

TOKİ açık artırma bugün mü, saat kaçta?

TOKİ açık artırma bugün mü, saat kaçta?

TOKİ tarafından düzenlenecek olan konut ve iş yeri satışları büyük bir merakla bekleniyor. Açık artırma tarihi ve saati hakkında bilgi arayan vatandaşlar, gerekli bilgilere TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden veya ilanları takip ederek ulaşabilirler. Satışa sunulan konut ve iş yerlerinin listesi, başvuru koşulları ve diğer detaylar hakkında bilgi almak isteyenler için en güvenilir kaynak TOKİ'nin resmi internet sitesidir. Konut ve iş yeri satışı, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda İstanbul'da ve The Green Park Hotel Ankara'da gerçekleşecek. Satışlar 31 Mayıs günü saat 14:00'te yapılacak.
 

Gündem

23.05.2024, 10:22

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 36 ilde açık artırma yöntemiyle gayrimenkul satışı düzenleyecek. Bu müzayedede, 216 adet konut ve iş yeri satışı gerçekleştirilecek. Konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunan bu satışlar, yüzde 25 ve 15 peşinatlarla gerçekleştirilecek.

The Acolyte 4. bölüm ne zaman çıkacak? Star Wars: Acolyte yeni bölüm ne zaman? The Acolyte 4. bölüm ne zaman çıkacak? Star Wars: Acolyte... Haberi Görüntüle

KONUT SATIŞI HANGİ İLLERDE OLACAK?

İstanbul, Balıkesir, Çorum, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli ve Kars'ta satışa sunulan konutlara ilgililer, yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle sahip olabilecekler.

11 Haziran bugün Ankara’da yangın nerede, hangi ilçede çıktı? 11 Haziran bugün Ankara’da yangın nerede, hangi ilçede çıktı? Haberi Görüntüle

TOKİ AÇIK ARTIRMA BAŞVURU EKRANI

TOKİ açık artırma başvuru erkanı için "https://www.emlakmuzayede.com.tr/" sitesinden ulaşabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading