Yandex Metrica

Ve resmi açıklama geldi! Zaniolo Galatasaray'a mı dönüyor?

Ve resmi açıklama geldi! Zaniolo Galatasaray'a mı dönüyor?

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili belirsizlik sürerken, oyuncunun menajeri Claudio Vigorelli'den açıklama geldi. İtalyan yıldızın İngiltere deneyiminin ardından ne yapacağı merakla bekleniyor.

Spor

13.05.2024, 19:57

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği hala netlik kazanmış değil. İtalyan oyuncunun menajeri Claudio Vigorelli, Tuttomercato'ya yaptığı açıklamada, Zaniolo'nun şu anda sadece sezonu iyi bitirmeyi düşündüğünü ve gelecek adımlarıyla ilgili henüz net bir karar vermediklerini belirtti. İtalya'ya yada Galatasaray'a dönme konusunda ise net bir şey söylemedi.

Fenerbahçe'de bir aday daha! Süpriz teknik direktör ortaya çıktı Fenerbahçe'de bir aday daha! Süpriz teknik direktör ortaya çıktı Haberi Görüntüle

İNGİLTERE DENEYİMİ VE BELİRSİZLİKLER

İngiltere Premier Lig'deki deneyiminin harika olduğunu belirten Vigorelli, bunun devam edip etmeyeceği konusunda net bir şey söylemedi. Zaniolo'nun önceliği şu an için sezon sonunu iyi bitirmek ve EURO 2024'e odaklanmak.

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Haberi Görüntüle

BELİRGİN BİR AÇIKLAMA YOK

Zaniolo'nun menajeri Vigorelli, İtalya'ya dönme veya Galatasaray'a geri dönme konusunda belirgin bir açıklama yapmadı. Şu anda sezon sonuna ve önlerindeki turnuvaya odaklandıklarını ve sonrasında neler olacağını göreceklerini ifade etti.

Amedspor harekete geçti! Transfer listesinde kimler var? Amedspor harekete geçti! Transfer listesinde kimler var? Haberi Görüntüle

GALATASARAY İLE SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

24 yaşındaki futbolcunun 2027'ye kadar sarı-kırmızılılarla sözleşmesi bulunuyor. Ancak, gelecek sezonun hangi takımda geçireceği henüz netlik kazanmış değil.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading