Yandex Metrica

Şenol Güneş neden ayrıldı?

Şenol Güneş neden ayrıldı?

A Milli Takım teknik direktörü görevini bırakan Şenol Güneş'in ayrılık sürecinde neler yaşandı? Şenol Güneş görevinden neden ayrıldı? İşte istifanın perde arkası...

Spor

23.01.2024, 17:57

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş ile yollar ayrıldı.

Milli takımdaki 2.döneminde EURO 2020'ye katılma başarısı gösteren 69 yaşındaki teknik direktör, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı 3 maçta İtalya, Galler ve İsviçre'ye kaybederek puan alamamıştı.

Turnuvanın ardından çok eleştirilen tecrübeli hoca için kamuoyunda istifa söylentileri gündeme geldi.

2022 Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında Hollanda ve Norveç'i mağlup ettikten sonra Letonya ile berabere kalan Türkiye, EURO 2020 sonrası lider olan takımda istikrarlı çalışmayı gözeterek Şenol Güneş ile yola devam etti.

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ NEDEN AYRILDI?

EURO 2020 sonrası oynanan ilk 2022 Dünya Kupası Elemeleri grup maçında Karadağ ile 2-2 berabere kalan milli takımda eleştiri okları Şenol Güneş'e çevrildi. 

Karşılaşmada 2-0 öne geçtikten sonra galibiyeti koruyamayan milli takımda fiziksek sıkıntılar tekrar dile getirildi. 

Şenol Güneş'in teknik ve taktik olarak yetersiz olduğu gündeme getirildi.

Yabancı oyunu sınırları çerçevesinde geçen tartışmalarda tecrübeli hoca gazetecilerler tartışmaya başladı. 

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ: BANA YALVARDILAR 

Karadağ maçı sonrası Cebelitarık'ı 3-0 mağlup eden A Milli Takım, Amsterdam'da oynanan Hollanda maçında rakibi karşısında ağır bir mağlubiyet aldı.

Johan Cryuff Arena'daki 6-1'lik yenilgi sonrası Şenol Güneş'in düzenlediği basın toplantısı adeta geceye damga vurdu. 

Kendisinin maaşı üzerinden yapılan eleştirilere sert cevap veren Şenol Güneş, "milli takıma gelmek için ben yalvarmadım ama bana yalvardıklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bu konuşma sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Güneş'in açıklamalarına çok sinirlendi ve yönetim kurulu ile yapılan toplantıda "Vallahi bıktım arkadaşlar. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Ne geliyorsa elimizden yapıyoruz ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz" cevabını vermişti.

Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor? Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor? Haberi Görüntüle

TFF VE ŞENOL GÜNEŞ RİVA'DA BİR ARAYA GELDİ

Hollanda maçı sonrası Türkiye'ye dönen TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Şenol Güneş Riva tesislerinde toplantı yaptı. Yaklaşık 2 saat geçen süren değerlendirme toplantısında Nihat Özdemir, tecrübeli hocaya sözlerinden dolayı kırgın olduğunu dile getirdi.

Tazminat konusu da masaya yatırılarak ertesi güne bir toplantı daha ayarlandı.

Bugün son kez görüşen taraftar karşılıklı anlaşarak yollarını ayrıma kararı aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading