Yandex Metrica

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti

Beşiktaş, savunmaya yapılacak ilk transferde Arjantinli stoper Nicolas Valentini'yi kadrosuna katma konusunda büyük aşama kaydetti. Siyah-beyazlılar, Boca Juniors forması giyen genç yetenekle anlaşmaya vardı.

Spor

22.04.2024, 15:44

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken, savunma hattını güçlendirmek için Arjantin'den bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Boca Juniors'ta forma giyen 23 yaşındaki sol stoper Nicolas Valentini ile anlaşma sağladı.

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Haberi Görüntüle

TEKLİFİ KABUL ETTİ

TNT Sports'ta yer alan habere göre, Beşiktaş yönetimi, Arjantin Milli Takımı'na kadar yükselen genç yetenekle transfer görüşmelerini tamamladı ve anlaşmaya vardı. Inter'in de ilgisini çeken Valentini, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Arda Güler hangi takıma transfer olacak? Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Arda Güler hangi takıma... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Nicolas Valentini, Boca Juniors'ta sözleşme yenilemediği için bir süredir kadro dışı bırakılmıştı. Bu sezon Arjantin ekibiyle 9 maça çıkan 1.87 boyundaki stoper, bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetmişti. Beşiktaş, savunma hattına yapılacak bu önemli takviye ile gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar atmış oldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading