Yandex Metrica

Taraftarı sevindiren gelişme! Futbolu bırakacağım diyordu Galatasaray'a yeşil ışık yaktı!

Taraftarı sevindiren gelişme! Futbolu bırakacağım diyordu Galatasaray'a yeşil ışık yaktı!

Yaşına rağmen performansı ile herkesin takdirini kazanan oyuncu futbolu bırakmak istediğini dile getirmişti. 2023-2024 sezonunun sonunda şampiyonluk yarışının en önemli aktörlerinden olan oyuncu Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Bahsettiğimiz oyuncunun kim olduğunu tahmin etmişsinizdir. Dries Mertens son açıklamasıyla sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Spor

11.05.2024, 23:28

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'ın orta sahadaki dinamosu Dries Mertens'ten taraftarları sevindiren açıklama geldi. Geçtiğimiz aylarda futbolu bırakmak istediğini kesin bir dille belirten Dries Mertens bunun için Suudi Arabistan'dan gelen 13 milyon Euroluk teklifi de reddetmişti. Dries Mertens son açıklamasında ise takımda kalıp kalmayacağına henüz karar vermediğini açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de büyük hüsran: Premier Lig hayalleri başka sezona kaldı Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de büyük hüsran: Premier Lig hayalleri... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A KAPI ARALADI

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dries Mertens daha önceki açıklamalarında kesin bir şekilde futbolu bırakacağını açıklamıştı. Ancak bu kez Dries Mertens açıklmasında daha yumuşak bir dil kullandı. Mertens "Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum." dedi. Dries Mertens, sarı kırmızılı takıma bir yıl için geldiğini ve 2. yılı geride bıraktığını belirtti. 

2024 Ballon d'Or ne zaman başlayacak, hangi futbolcular aday oldu? 2024 Ballon d'Or ne zaman başlayacak, hangi futbolcular aday oldu? Haberi Görüntüle

MERTENS GALATASARAY'DA SÖZLEŞME YENİLEYECEK Mİ?

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (GSYİAD) düzenlediği "Galatasaray’da Yılın Sporcusu" ödül töreninde konuşan Mertens "Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Aslında bir sene için gelmiştim ama şimdi ikinci senemi tamamladım ve kalıp kalmayacağımı da bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin istediği yıldız bakın kim çıktı! İngiliz için bomba teklif... Fenerbahçe'nin istediği yıldız bakın kim çıktı! İngiliz için bomba teklif... Haberi Görüntüle

FUTBOLU BIRAKACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Belçikalı oyuncu Dries Mertens'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Mertens vücudunun artık eskisi gibi olmadığı ve kendisini zorladığını belirterek futbolu bırakmanın zamanı geldiğinden bahsetti. Mertens açıklamasında  "Tuhaf geliyor ama artık bırakmam gerektiğini hissediyorum. Dünyadaki en iyi işi yapıyorum, her gün Futbol oynamaktan büyük keyif alıyorum ama daha fazla özgürlüğe ihtiyacım var. Sakinlik ve ailemin yanında olmak istiyorum." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Loading