Yandex Metrica

Mertens'in kafası çok karışık! Galatasaray tüm planlarını altüst etti

Mertens'in kafası çok karışık! Galatasaray tüm planlarını altüst etti

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği ve geleceğinin belirsizliğini vurguladı.

Spor

16.05.2024, 18:02

Belçikalı futbolcu Dries Mertens, Galatasaray ile olan sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olmasıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği "Galatasaray’da Yılın Sporcusu" ödül töreninde, "Yılın Erkek Sporcusu" ödülünü Barış Alper Yılmaz ile paylaşan Mertens, geleceği hakkında belirsizlik yaşadığını dile getirdi.

Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye'nin grubunda hangi takımlar var? Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

"KALIP KALMAYACAĞIMI BİLMİYORUM"

Galatasaray'a transfer olduğu ilk sezonu geride bırakan Mertens, ikinci senesinin sonuna gelirken geleceği hakkında net bir açıklama yapamadığını ifade etti. Ödül töreninde konuşan Mertens, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte burada olmak çok keyifli. Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Aslında bir sene için gelmiştim ama şimdi ikinci senemi tamamladım ve kalıp kalmayacağımı da bilmiyorum. Ancak bu ödül ve her şey için çok teşekkür ederim. Bana burada kendi evimde gibi hissetirdiniz" şeklinde konuştu.

Dries Mertens'in geleceğiyle ilgili belirsizlik, Galatasaray taraftarlarını endişelendirirken, oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı ilerleyen süreçte Mertens'in tekliflere cevap vermesiyle netleşmiş olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading