Yandex Metrica

Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor?

Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor?

Süper Lig'in önde gelen takımlarından Fenerbahçe'de, bu sezon öne çıkan isimlerden biri Sebastian Szymanski oldu. Son haberlere göre, genç yetenek gösterdiği performansla büyük takımların dikkatini çekmiş durumda ve transfer piyasasında adı sıkça geçiyor. Peki, Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı?  Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor?

Spor

27.04.2024, 21:13

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Sebastian Szymanski, sezon sonunda takımdan ayrılacak gibi görünüyor. Polonyalı oyuncunun sayısız talibi bulunurken, kulübe de giderek artan bir ilgi yazıları akını başladı. Peki, Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı?  Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor?

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

SEBASTİAN SZYMANSKİ'Yİ HANGİ TAKIMLAR İSTİYOR?

Sebastian için en önemli kulüpler arasında Tottenham ve Sevilla öne çıkıyor. İki kulübün de Fenerbahçe ile sezon sonunda temas kurarak resmi teklif yapacağı öğrenildi. Fenerbahçe'nin en çok asist yapan oyuncusu olan Sebastian Szymanski'yi Sevilla ve Tottenham'un yanı sıra İtalyan ekibi Napoli'nin de takip ettiği belirtiliyor.

Hakem tartışmalarına sok nokta! VAR kararları o an açıklanacak... Hakem tartışmalarına sok nokta! VAR kararları o an açıklanacak... Haberi Görüntüle

SEBASTİAN SZYMANSKİ FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?

Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılıp ayrılmayacağı henüz bilinmiyor. Her ne kadar son haftalarda ciddi performans düşüklüğü yaşasada yinede sarı lacivertli ekibin favori oyuncularından birisi konumunda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading