Yandex Metrica

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde...

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde...

Geçtiğimiz günerde teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, Serdar Topraktepe ile sozunu tamamlamayı hedefliyor. Başkan Hasan Arat 'yeni hoca' arayışı ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. İşte detaylar...  

Spor

23.04.2024, 16:51

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası için geldiği EXPO 2016 alanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 Türkiye'nin önemli bir organizasyonu düzenlediğini belirten Arat, 52 ülkeden 432 sporcunun katıldığı turnuvayı başarılı bir şekilde anlatacağını dile getirdi.

Hasan Arat, futbol takımının şu anki durumuyla ilgili gelen bir soruyu şu şekilde yanıtladı:

TFF'nin erken seçime gitmesi için toplanan imza sayısı: Yeterli imza sayısını aştı! TFF'nin erken seçime gitmesi için toplanan imza sayısı: Yeterli imza... Haberi Görüntüle

''BENİM ARZULADIĞIM AN O ANDI''

"Futbolun her zaman iyi gitmesi lazım. Cuma akşamı oynadığımız MKE Ankaragücü maçında skordan önemlisi Muçi yerde yatarken Tayyip Talha Sanuç'un bir müdahalesi vardı. Beşiktaş o zaman takım oldu.

Benim arzuladığım an o andı. O yüzden ben takımıma teşekkür ediyorum. Her zaman böyle mücadele etmelerini bekliyorum. 80. dakikada bile pres yapan bir Beşiktaş vardı. Biz Türkiye Kupası'nda hedefimize mutlaka ulaşacağız.

Bunun için her türlü motivasyona hazırız. Takımımız da hazır. Takımımız Türkiye Kupası'nı alarak kendisini Beşiktaş taraftarına affettirecek. Bunun önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Önümüzde 3 tane maç var. İnşallah Beşiktaş kupayı alır."

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

''ODAKLANDIĞIMIZ KONU SERDAR TOPRAKTEPE''

Antrenör çalışmalarıyla ilgili soruya ise Arat, şu değerlendirmeyi yaptı: "Antrenörle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce özellikle Fernando Santos gelmeden önce büyük bir görüşme trafiği geçirmiştim.

O görüşme trafiğindeki birçok arkadaşla tekrar görüşme niyetinde değilim. İlk önce açıkçası odaklandığımız konu Serdar (Topraktepe) hocanın başarılı olması.

Serdar hocanın başarısını görmek ana hedefimiz. Onu gördükten sonra karar vereceğiz. Acele etmeyeceğiz çünkü iyi çalışmalarımız var." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading