Yandex Metrica

İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki...

İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos karşısında Rade Krunic, yedek kulübesinde yer alacak. İsmail Kartal'ın ilk 11 tercihleri belli oldu.

Spor

18.04.2024, 11:07

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro tercihleri şekillenmeye başladı. Performansıyla eleştirilen Rade Krunic'in, yarınki mücadelede yedek kulübesinde olacağı belirtildi.

Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına... Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına... Haberi Görüntüle

KRUNIC ŞANSI DEĞERLENDİREMEDİ

Özellikle Yunanistan'da oynanan maçlarda performansı sık sık eleştirilen Krunic'in, hamle oyuncusu olarak değerlendirilmesi bekleniyor. İsmail Kartal'ın orta sahada İsmail Yüksek, Fred ve Szymanski'yi görevlendireceği ifade edilirken, ilk maçta yedek kulübesinde yer alan Ferdi Kadıoğlu'nun ise ilk 11'e geri dönmesi bekleniyor.

Haber kaynaklarına göre, Djiku'nun da stoper bölgesinde görev alacağı ve sakatlıklarını atlatan Cengiz Ünder ve Joshua King gibi isimlerin de kadroda olacağı bildirildi.

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER) Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA... Haberi Görüntüle

MAÇ NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin kritik mücadelesi yarın saat 22:00'de start alacak ve TV8 ekranlarından izlenebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading