Yandex Metrica

Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları...

Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Galatasaray'da günlerdir konuşulan Okan Buruk'un geleceği hakkındaki dedikodular son buluyor. Gelecek sezon gibi bu sezonda şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen sarı kırmızılılar, tecrübeli hoca Okan Buruk'a yeni sözleşme önerdi. Peki Okan Buruk imzayı atacak mı? En çok merak edilen sorunun cevabı belli oldu. İşte sözleşme detayları...

Spor

30.04.2024, 13:06

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, en yakın takipçisi aynı zamanda ezeli rakibi Fenerbahçe'ni 4 puan üstünde yer alıyor.

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor'u ağırlayacak. Zirve yarışında kritik bir öneme sahip olan mücadele Galatasaray, hataya yer vermek istemiyor.

Ligin bitmesine 4 hafta kala liderlik koltuğunu korumak isteyen sarı kırmızılılarda son dakika gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray standartını yükseltti! Rekor transfer peşinde Galatasaray standartını yükseltti! Rekor transfer peşinde Haberi Görüntüle

İÇ TRANSFER HAREKATI

Bu sene şampiyonluğunu ilan ederse üst üste ikinci, toplamda 24. şampiyonluğuna ulaşacak Cimbom, iç transfer çalışmalarına başladı.

Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Ziyech hangi takıma gidecek? Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Ziyech hangi takıma gidecek? Haberi Görüntüle

5 FUTBOLCUYLA YENİDEN SÖZLEŞME

Sarı kırmızılılar geçtiğimiz günlerde toplam 5 futbolcusu ile sözleşme uzatma kararı aldı. 

İmza töreni düzenleyen Galatasaray'da Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın sözleşmeleri uzatıldı.

Yılmaz Vural'dan sessiz son! Menemen FK uzatmalarda yıkıldı! 24Erzincanspor- Menemen FK maç özeti Yılmaz Vural'dan sessiz son! Menemen FK uzatmalarda yıkıldı! 24Erzincanspor- Menemen... Haberi Görüntüle

TRANSFER AVI

Öte yandan gelecek sezon için çalışmalarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılı yönetim, kadrosunu güçlendirmek için transfer avına çıktı.

Son dakika... Beklenen tarih açıklandı: Fenerbahçe'de seçim ne zaman yapılacak? Son dakika... Beklenen tarih açıklandı: Fenerbahçe'de seçim ne zaman yapılacak? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK İMZA ATIYOR

5 futbolcuyla devam kararı alan sarı kırmızılarda tercübeli hoca Okan Buruk'un geleceği merak konusu oldu.

Hakkında çıkan transfer haberlerinin yanı sıra Avrupa'da birçok talibinin olduğu haberleri gelmeye devam ederken Galatasaray camiası gergin bekleyişini sürdürdü.

Galatasaray yönetimi, 25 Mayıs'ta seçim olacağı için Okan Buruk ile yeni sözleşme imzalamadı.

2022/23 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan ve bu sezon da şampiyonluğa çok yakın olan sarı kırmızılılarda teknik adam Buruk, başarılı grafiğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? Haberi Görüntüle

2 YILLIK İMZA

Fotomaç'ın haberine göre; Dursun Özbek ve ekibi, 2 yıl daha göreve gelmesi halinde ilk iş olarak 50 yaşındaki başarılı hocayla 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading