Yandex Metrica

Galatasaray standartını yükseltti! Rekor transfer peşinde

Galatasaray standartını yükseltti! Rekor transfer peşinde

Galatasaray, Sacha Boey'un ardından başarılı bir stoperi için de 30 milyon euro talep ediyor. Victor Nelsson'u takımda tutma kararı alan Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda adımlarını atmaya devam ediyor.

Spor

14.05.2024, 13:08

Galatasaray, transfer döneminde Sacha Boey'u Bayern Münih'e 30 milyon euroya göndererek önemli bir gelir elde etmişti. Şimdi ise aynı rakamı başarılı bir stoperi için talep ediyor.

Fenerbahçe'de nur topu gibi yeni kriz! Galatasaray derbisinde olamayacak Fenerbahçe'de nur topu gibi yeni kriz! Galatasaray derbisinde olamayacak Haberi Görüntüle

DEMİRBAŞLAR BELİRLENDİ

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray yönetimi, takımda tutulması gereken önemli stoperler için kararını verdi. Victor Nelsson'un gelecek sezon da takımda kalacağı vurgulanırken, milli stoper Abdülkerim Bardakcı'nın da Galatasaray'da olacağı belirtildi.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

DAVINSON SANCHEZ İÇİN ŞARTLI TRANSFER PLANI

Davinson Sanchez'in transferi konusunda ise şartlı bir onay verildiği aktarıldı. Sarı-Kırmızılılar, 25-30 milyon euro civarında bir teklif gelmesi halinde Kolombiyalı stoperi göndermeye hazır.

Galatasaray, transfer politikasını gelecek sezonun yabancı kuralıyla uyumlu hale getirme amacında. Bu doğrultuda takımdaki önemli isimleri tutma ve transfer gelirlerini akıllıca kullanma yolunda adımlar atmaya devam ediyor.

Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini Belçika'da buldu Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini Belçika'da buldu Haberi Görüntüle

DAVINSON SANCHEZ KİMDİR?

Davinson Sánchez Mina, stoper pozisyonunda oynayan ve Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı bir futbolcudur. 12 Haziran 1996'da doğan Sánchez, 2017 yılında Tottenham'a rekor bir bonservis bedeliyle transfer olmuştur.

Kariyerine América de Cali'nin gençlik akademisinde başlayan Sánchez, daha sonra Atlético Nacional'e katılmıştır. Burada, dört yerel lig şampiyonluğu, iki Copa Colombia, bir Superliga Colombiana ve bir Copa Libertadores gibi önemli başarılar elde etmiştir. 2016'da AFC Ajax'a transfer olarak Avrupa futboluna adım atmıştır. Ajax'taki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sánchez, 2017'de Tottenham Hotspur'un kulüp rekoru kıran transferi olmuştur.

Tottenham'da geçirdiği dönemde, Sánchez çeşitli maçlarda önemli roller üstlenmiş ve kulübün savunmasında etkili bir oyuncu olmuştur. Ayrıca, 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde de yer almıştır.

2023 yılında Türkiye'nin Galatasaray takımına transfer olan Sánchez, burada da performansını sürdürmektedir. Hem kulüp kariyerindeki başarıları hem de uluslararası arenadaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken bir futbolcudur.

Milli takım kariyerinde de başarılı olan Sánchez, Kolombiya'nın Copa América ve FIFA Dünya Kupası gibi büyük turnuvalarda takımını temsil etmiştir.

  • Kişisel Bilgiler:

Tam Adı: Davinson Sánchez Mina

Doğum Tarihi: 12 Haziran 1996 (27 yaşında)

Doğum Yeri: Caloto, Cauca, Kolombiya

Boyu: 1,87 m (6 ft 1+1⁄2 in)

Mevkisi: Stoper

  • Kulüp Bilgileri:

Kulübü: Galatasaray

Numarası: 6

  • Profesyonel Kariyeri:

Toplam Maç: 215

Toplam Gol: 11

  • Milli Takım Kariyeri:

Toplam Maç: 75

Toplam Gol: 1

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading