Yandex Metrica

Beşiktaş son dakika transferini resmen açıkladı

Beşiktaş son dakika transferini resmen açıkladı

Beşiktaş, gelecek vaat eden genç oyuncusu Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatarak sadakatini tescilledi.

Spor

21.05.2024, 04:13

Beşiktaş Kulübü, gelecek vadeden genç oyuncusu Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini resmen uzattı. 19 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı forma altında bu sezon 27 maçta forma giyerken, kulübüyle olan bağını 3 yıl daha güçlendirdi.

Trabzon'da flaş gelişme! Ligden çekilme kararı aldı Trabzon'da flaş gelişme! Ligden çekilme kararı aldı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ, DEMİR EGE TIKNAZ İLE YENİDEN ANLAŞTI

Beşiktaş Kulübü, genç yetenek Demir Ege Tıknaz ile yeni bir anlaşma yaparak geleceğin parlayan yıldızlarından birini daha kadrosunda tuttu. Kulübün resmi açıklamasında, Tıknaz'ın Beşiktaş Futbol Akademisi'nde gelişim gösterdiği ve gelecekte önemli başarılar elde edeceğine olan inançlarının altı çizildi.

Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı Haberi Görüntüle

KULÜBÜN AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz ile yeniden nikah tazelemesini  "Kulübümüz; gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi'nde tamamlayan, sahip olduğu potansiyel ve yetenekle gelecekte hem kulübümüze hem de Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini 2026-27 sezonu sonuna kadar uzattı. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldiği genç futbolcumuza yeni dönemde şanlı formamızla üstün başarılar diledi" açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Son dakika... Transfer düğümü çözüldü! Galatasaray'ın yeni sağ beki açıklandı Son dakika... Transfer düğümü çözüldü! Galatasaray'ın yeni sağ beki açıklandı Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME VE YENİ HEDEFLER

Beşiktaş'ın genç yeteneği Demir Ege Tıknaz'a yapılan sözleşme uzatması, kulübün gelecek planlamasında genç oyunculara verdiği önemi ortaya koydu. Kulüp yetkilileri, Tıknaz'ın önümüzdeki dönemde takıma katkı sağlayacağına olan güvenlerini dile getirirken, genç futbolcunun yeteneklerine olan inancı da vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading