Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da kriz kapıda! Ziyech transferini takım arkadaşı açıkladı

Galatasaray'da kriz kapıda! Ziyech transferini takım arkadaşı açıkladı

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'in geleceği hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Faslı milli takım arkadaşı Jawad El Yamiq'in açıklamalarına göre, Ziyech'in Suudi Arabistan'a transfer olma ihtimali hala güçlü görünüyor.

Spor

14.05.2024, 12:58

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Hakim Ziyech'in geleceğine dair dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Faslı milli takım arkadaşı Jawad El Yamiq, Suudi Arabistan'ın Al-Wehda takımında forma giyerken yaptığı açıklamalarda, Ziyech'in Suudi Arabistan'a transfer olma ihtimalinin hala yüksek olduğunu belirtti. Yamiq, Ziyech'in bu ülkeye transferi halinde şaşırmayacaklarını ifade etti.

İrfan Can Kahveci sezonu kapattı mı? İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu... İrfan Can Kahveci sezonu kapattı mı? İrfan Can Kahveci'nin sağlık... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞTEKİ TRANSFER GİRİŞİMİ HATIRLATILDI

Hakim Ziyech'in adı daha önce de Suudi Arabistan kulüpleriyle anılmıştı. Haberde, geçtiğimiz yaz Ziyech'in Al-Nassr'a transferi için girişimlerin yapıldığı ancak transferin son anda gerçekleşmediği vurgulandı. Bu durum, Ziyech'in Suudi Arabistan'a olan ilgisini ve olası bir transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray kehaneti! Gerçek oldu Rıdvan Dilmen'in Galatasaray kehaneti! Gerçek oldu Haberi Görüntüle

ZIYECH'İN SEZON PERFORMANSI HAYRAN BIRAKIYOR

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 20 maça çıkan Hakim Ziyech, takımına 6 gol ve 4 asistlik önemli katkılar sağladı. Faslı yıldızın performansı, hem Galatasaray taraftarlarını hem de potansiyel transfer yapmak isteyen kulüpleri heyecanlandırıyor.

Beşiktaş, Galatasaray'dan yıldızını istiyor! Kerem Aktürkoğlu pazarlık masasında Beşiktaş, Galatasaray'dan yıldızını istiyor! Kerem Aktürkoğlu pazarlık masasında Haberi Görüntüle

HAKIM ZIYECH KİMDİR?

Hakim Ziyech, 19 Mart 1993 tarihinde Hollanda'nın Dronten şehrinde doğmuştur. Fas kökenli olan Ziyech, futbol kariyerinde sağ kanat ve forvet arkası gibi farklı pozisyonlarda oynayabilmektedir. Fas Milli Takımı formasını toplam giyen Ziyech, şu anda Galatasray'da futbol oynamaktadır.

Yaş: Hakim Ziyech, 19 Mart 1993 doğumludur. 2023 yılında Hakim Ziyech 30 yaşındadır.

Aslen Nereli: Hakim Ziyech aslen Fas'lıdır.

Bonservis Bedeli: Transfermarkt verilerine göre, Hakim Ziyech'in bonservis bedeli 16 milyon Euro'dur.

Mevki: Hakim Ziyech sağ kanat ve forvet arkası gibi farklı pozisyonlarda oynayabilir.

Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi Haberi Görüntüle

HAKIM ZIYECH'İN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerine Dronten altyapısında başlayan Ziyech, profesyonel olarak Heerenveen, Twente, Ajax ve son olarak Chelsea gibi önemli kulüplerde forma giymiştir. 

Fenerbahçe'de Edin Dzeko antrenmana katılmadı! Dzeko neden idmana katılmadı? Fenerbahçe'de Edin Dzeko antrenmana katılmadı! Dzeko neden idmana katılmadı? Haberi Görüntüle

HAKIM ZIYECH'İN BAŞARILARI VE TANINIRLIĞI

Hakim Ziyech, futbol dünyasında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir oyuncu olmuştur. Teknik becerileri, top hakimiyeti ve hücumdaki etkisiyle futbolseverlerin takdirini kazanmıştır. Ziyech'in Fas Milli Takımı ve kulüp kariyeri, genç yaşına rağmen önemli başarılarla doludur ve futbol kariyeri yakından takip edilen isimlerden biridir.

Habere Tepki Ver

0

0

1

2

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading