Yandex Metrica

Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi

Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi

Süper Lig'de beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş, gelecek sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör arayışını sürdüren Hasan Arat, en son Almanya'ya giderek Nuri Şahin ile özel bir görüşme gerçekleştirmişti. Hucüm hattında kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, Akor Adams'ı gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor

16.05.2024, 13:06

Trendyol Süper Lig'de rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş, 54 puanla 5. sırada yer alıyor.

En son Rizespor'u evinde konuk eden siyah beyazlı ekip, 2-1 galip geldiği maçta yıldız oyuncuları Al- Musrati kırmızı kart yedi.

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Başkan Hasan Arat'ın önderliğinde transfer çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giden Arat, teknik direkötürlük listesinin başında bulunan Nur Şahin ile özel olarak görüştü.

Derbi hakemine tepkiler büyüyor! Metin Öztürk'ten derbi açıklaması Derbi hakemine tepkiler büyüyor! Metin Öztürk'ten derbi açıklaması Haberi Görüntüle

AKOR ADAMS LİSTEDE

Diğer yandan hucüm hattını güçlendirmek isteyen Kartal, Montpellier forması giyen genç futbolcu Akor Adams'ı kadrosuna kaymak istiyor.

Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Fransız basınında yer alan habere göre; Siyah-beyazlı takım, Montpellier forması giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu Akor Adams'ı kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibinde bu sezon etkili bir performans sergileyen Akor'un son haftalarda sessiz kalsa da önemli kulüplerin radarına girdiği belirtildi.

Montpellier'in Norveç ekibi Lillestrom'dan 4.5 milyon euroya transfer ettiği forvetin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu sezon Ligue 1 ekibiyle 31 maça çıkan Nijeryalı Akor, 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading