Yandex Metrica

İrfan Can Kahveci sezonu kapattı mı? İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu...

İrfan Can Kahveci sezonu kapattı mı? İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu...

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler golsüz eşitlikle sonuçlanan maçın 2 yarısında zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldı. Sakatlanarak sahadan ayırlan İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Peki, İrfan Can Kahveci sezonu kapattı mı? İşte detaylar...

Spor

18.05.2024, 19:09

Ligin 35.haftasında Konyapor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, golsüz eşitlikle razı geldi ve şampiyonluk yarısında ağır bir darbe aldı.

Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında 2 zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldı. Sakatlanan Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci oyunun devam eden kısmına dahil olamadı.

İsmail Kartal, 2 yıldızın yerine Mert Müldür ve Cengiz Ünder'i sahaya sürdü. Peki,  İrfan Can Kahveci sezonu kapattı mı? İşte detaylar...

Premier Lig'de çılgın maç: 6 gol var kazanan yok Premier Lig'de çılgın maç: 6 gol var kazanan yok Haberi Görüntüle

MAÇTA ZORUNLU 2 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'de ilk yarıda da kısa süreli bir sakatlık yaşayan Osayi-Samuel, karşılaşmanın 51. dakikasında kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. Yıldız futbolcunun yerine Mert Müldür oyuna dahil oldu.

Oyuncu değişikliği yapılırken yere düşen İrfan Can Kahveci, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen oyuna devam edemedi. Kahveci'nin yerine, Cengiz Ünder devam etti.

Süheyl Batum seçimi kazanırsa Okan Buruk ve Erdem Timur ile devam edecek mi? İlk kez açıkladı! Süheyl Batum seçimi kazanırsa Okan Buruk ve Erdem Timur ile... Haberi Görüntüle

İRFAN CAN KAHVECİ SEZONU KAPATTI MI?

Alınana bilgilere göre Doktorların gözlemi altında olan  İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde batma ve acı olduğu bildirildi. MR, çekilince daha net bir bilgiye ulaşılacağı öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading