Yandex Metrica

Süper Lig'in 36. haftasında maçlar aynı saatte mi olacak? Süper Lig 36. hafta hangi maçlar, hangi günde?

Süper Lig'in 36. haftasında maçlar aynı saatte mi olacak? Süper Lig 36. hafta hangi maçlar, hangi günde?

Süper Lig'in 36. haftasında yapılacak maçların tarihleri ve saatleri futbol tutkunları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu hafta gerçekleşecek olan müsabakaların hangi gün ve saatlerde oynanacağı, taraftarlar arasında heyecanla tartışılan konular arasında yer alıyor. Peki, Süper Lig'in 36. haftasında maçlar aynı saatte mi olacak? Süper Lig 36. hafta hangi maçlar, hangi günde?

Spor

30.04.2024, 17:37

Futbolseverler, Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak maçların ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük takımların maçlarının hangi tarihlerde ve günlerde oynanacağını araştırıyor. Süper Lig'in 36. haftasında yapılacak maçların tarihleri ve günleri futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Peki, Süper Lig'in 36. haftasında maçlar aynı saatte mi olacak? Süper Lig 36. hafta hangi maçlar, hangi günde?

SÜPER LİG'İN 36. HAFTASINDA MAÇLAR AYNI SAATTE Mİ OLACAK

SÜPER LİG'İN 36. HAFTASINDA MAÇLAR AYNI SAATTE Mİ OLACAK

Ali Koç'tan imza açıklaması: Kulüplerin arasına nifak tohumları ekti! Ali Koç'tan imza açıklaması: Kulüplerin arasına nifak tohumları ekti! Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'İN 36. HAFTASINDA MAÇLAR AYNI SAATTE Mİ OLACAK?

Süper Lig'in 36. haftasında bütün maçlar, 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Futbolseverler ise Süper Lig'in 36. haftasını iple çekiyor.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk ve ligde kalma mücadelesinin heyecan dolu anlarına tanıklık ettiğimiz bu sezonda, 36. haftanın programı açıklandı. Tüm maçlar, aynı gün ve aynı saatte oynanacak.

Milli Takım'da kriz kapıda! İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı? Milli Takım'da kriz kapıda! İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı? Haberi Görüntüle

SÜPER LİG 36. HAFTA HANGİ MAÇLAR, HANGİ GÜNDE?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 36. hafta programını açıkladı. Buna göre, tüm maçlar 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. İşte Süper Lig'in 36. haftasının programı:

  • Fenerbahçe - Kayserispor
  • Trabzonspor - İstanbulspor
  • Fatih Karagümrük - Galatasaray
  • Konyaspor - Samsunspor
  • Adana Demirspor - Gaziantep FK
  • Sivasspor - RAMS Başakşehir
  • Kasımpaşa - Antalyaspor
  • Corendon Alanyaspor - Beşiktaş
  • Hatayspor - MKE Ankaragücü
  • Pendikspor - Çaykur Rizespor
Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DE SON DURUM NE?

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen derbide 2-1'lik skorla galip gelen taraf Fenerbahçe oldu. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puanını 89'a çıkararak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Beşiktaş ise 51 puanda kaldı.

Aynı gün Hatayspor ile Başakşehir arasında oynanan karşılaşma da büyük önem taşıyordu. Mersin'deki mücadeleyi 2-1'lik skorla kazanan taraf Başakşehir oldu. Bu sonuçla Başakşehir, puanını 52'ye yükselterek Beşiktaş'ı geçip 4. sıraya yerleşti. Son 4 maçını kaybeden Hatayspor ise 33 puanla düşme hattında kalmaya devam etti.

Galatasaray'da taraftarı şok eden Erden Timur iddiası! Göreve devam etmeyecek mi? Galatasaray'da taraftarı şok eden Erden Timur iddiası! Göreve devam etmeyecek... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG NE ZAMAN BİTECEK 2024?

2023-2024 Süper Lig fikstürü incelendiğinde, sezonun 38. haftasının maçları 26 Mayıs 2024 tarihinde oynanacak şekilde planlanmış. Ancak final maçının tarihi henüz netleşmedi.

Volkan Demirel neden istifa etti? Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı etti? Volkan Demirel neden istifa etti? Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa mı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI 

Fenerbahçe'nin kalan maçları şu şekildedir:

35. hafta: Konyaspor deplasmanında Konyaspor ile karşılaşacak.

36. hafta: Ev sahibi olarak Kayserispor'u ağırlayacak.

37. hafta: Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

38. hafta: İstanbulspor'u evinde konuk edecek.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Deplasmanda olmayacak Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Deplasmanda olmayacak Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

Galatasaray'ın kalan maçları şu şekildedir:

35. hafta: Sivasspor'u evinde konuk edecek.

36. hafta: Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak.

37. hafta: Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak.

38. hafta: Deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading