Yandex Metrica

Ve Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti

Ve Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'un aldığı ağır mağlubiyet sonrası Fatih Terim'e büyük tepkiler gelirken, kulüpten ayrılık haberleri gündemi sarsıyor. Panathinaikos'un yönetiminin Terim'le yollarını ayırma kararı aldığı öne sürülüyor.

Spor

21.05.2024, 10:16

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'un PAOK'a karşı aldığı 4-1'lik yenilgi, kulüp içinde büyük yankı uyandırdı. Bu sonuçla şampiyonluk şansını kaybeden ve Avrupa kupalarına katılma umutlarını azaltan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim'e yönelik tepkiler arttı.

Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN MEDYASI AYRILIĞI DUYURDU

Sportime.gr'den Giannis Chorianopoulos'un haberine göre, Panathinaikos'un Fatih Terim'le yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. Chorianopoulos, kulüp yönetiminin bu kararın kesin olduğunu ve Terim'in kalma şansının olmadığını belirtti.

Trabzonspor'dan akıl oyunları! Kaçmak isteyen futbolcu Karadeniz ekibinin ağlarına takıldı Trabzonspor'dan akıl oyunları! Kaçmak isteyen futbolcu Karadeniz ekibinin ağlarına takıldı Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

Fatih Terim ise maç sonrası yaptığı açıklamada, yaşanan yenilgiyi kabullenerek, "Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Maça gelince, sezon sonunda bazı şeyleri tartışmamız gerekiyor. Olympiakos'la maçımız var ve ayrıca kupa finalimiz var. Bunları düşünmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in sözleri, Panathinaikos'un geleceği hakkında belirsizliklerin olduğunu ve Terim'in kendi geleceğiyle ilgili de endişeler taşıdığını gözler önüne serdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading