Yandex Metrica

Milli Takım'da kriz kapıda! İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı?

Milli Takım'da kriz kapıda! İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı?

Beşiktaş derbisinde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası İsmail Yüksek için EURO 2024 umudu yeniden yeşeriyor. Yurt dışında uzman bir doktorla görüşen futbolcu, ameliyatsız bir tedavi sürecine girecek.

Spor

06.05.2024, 08:24

Beşiktaş ile oynanan derbi maçında ayak bileği bağında yaşadığı ciddi sakatlıkla sezonu kapatmak zorunda kalan İsmail Yüksek'in EURO 2024'de sahada olma umudu, yeni bir gelişmeyle canlandı. Fenerbahçe forması altında sezonun önemli isimlerinden biri olan genç futbolcunun, EURO 2024'e yetişme mücadelesinde yeni bir adım atıldı.

Ali Koç ikinci bombayı patlattı! Yıldız Schalke'den geliyor... Ali Koç ikinci bombayı patlattı! Yıldız Schalke'den geliyor... Haberi Görüntüle

TEDAVİ SÜRECİNDE AMELİYATSIZ TEDAVİ

Milliyet gazetesinin haberine göre, İsmail Yüksek'in sakatlık tedavisi ameliyatsız bir şekilde gerçekleştirilecek. Futbolcu, bu yöntemi uygulamak üzere yurt dışında uzman bir doktorla görüştü. Tedavi süreci, kulüp doktoruyla birlikte titizlikle yürütülecek. Bu yeni tedavi planıyla İsmail Yüksek'in EURO 2024'e yetişme ihtimali artıyor.

Fenerbahçe'nin Rafa Sılva transferini Portekiz basını yazdı! İşte son durum.. Fenerbahçe'nin Rafa Sılva transferini Portekiz basını yazdı! İşte son durum.. Haberi Görüntüle

SEZON BOYUNCA PERFORMANSIYLA TAKDİR TOPLADI

25 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla bu sezon büyük bir performans sergiledi. 47 maçta görev alan İsmail Yüksek, 1 gol atarken, takım arkadaşlarına da 6 asistlik katkı sağladı. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun, EURO 2024'te milli formayla sahada olması Türk futbolseverlerin büyük beklentisi haline geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading