Yandex Metrica

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER)

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER)

SON DAKİKA - TRABZONSPOR - TRANSFER HABERLERİ | Trabzonspor'un eski futbolcusu Nwakaeme'nin sözleşmesi sona eriyor ve bordo-mavili takım geri dönüş için geri sayıma başladı.

Spor

02.05.2024, 10:15

SON DAKİKA - TRABZONSPOR - TRANSFER HABERLERİ | Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme'nin geri dönüşü için heyecan dorukta. Nijeryalı oyuncunun, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha ile olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek ve bu durum Trabzonspor'un transfer planlarını harekete geçirdi.

Ferdi Kadıoğlu imzayı attı! Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ferdi Kadıoğlu imzayı attı! Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu hangi takıma... Haberi Görüntüle

ERTUĞRUL DOĞAN GİRİŞİMLERİ DOĞRULADI

2018-2022 yılları arasında Trabzonspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla taraftarların gönlünde taht kuran Nwakaeme için geri sayım başladı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, deneyimli oyuncuyla ilgili olarak yapılan girişimleri doğruladı ancak bonservis bedeli ödeyemeyeceklerini açıkladı.

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR,  NWAKAEME'Yİ İLK KAMP DÖNEMİNE YETİŞTİRMEK İSTİYOR

Suudi Arabistan medyasının haberine göre, Trabzonspor'un Haziran ayında serbest kalacak olan Nwakaeme için yeniden girişimde bulunacağı duyuruldu. Taraflar arasında prensip anlaşmasının sağlandığı belirtilirken, Trabzonspor yönetimi Nwakaeme'nin transferini en kısa sürede bitirerek oyuncuyu ilk kamp dönemine yetiştirmeyi planlıyor.

Taraftarı sevindiren gelişme! Futbolu bırakacağım diyordu Galatasaray'a yeşil ışık yaktı! Taraftarı sevindiren gelişme! Futbolu bırakacağım diyordu Galatasaray'a yeşil ışık yaktı! Haberi Görüntüle

NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR PERFORMANSI

Nwakaeme'nin Trabzonspor kariyeri, 145 maçta 47 gol ve 40 asistlik etkileyici bir performansla doluydu. Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere 3 kupa kazanan Nwakaeme'nin geri dönüşü, bordo-mavili taraftarlar için eski bir aşkı yeniden alevlendirecek.

Habere Tepki Ver

9

2

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading