Yandex Metrica

Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına...

Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına...

Porto'nun 42 yıllık başkanlık saltanatı film gibi bir başarı hikyesiyle sona erdi ve eski teknik direktör Andre Villas-Boas, kulübün yeni başkanı oldu.

Spor

30.04.2024, 03:02

Porto'nun 42 yıllık başkanlık saltanatı bitti ve Pinto da Costa'nın uzun yıllardır kulübün başında olması, eski teknik direktör Andre Villas-Boas'un başkanlığını üstlenmesiyle son buldu.

Arda Turan'dan dikkat çeken Seçil Erzan sözleri: Helal paramızı verdik Arda Turan'dan dikkat çeken Seçil Erzan sözleri: Helal paramızı verdik Haberi Görüntüle

KOLTUĞUN YENİ SAHİBİ

2010-2011 sezonunda Porto'nun teknik direktörlüğünü üstlenen ve büyük başarılar elde eden Villas-Boas, kulübün yeni başkanı olarak seçildi. Porto'da gösterdiği başarıların ardından Chelsea ve Tottenham gibi büyük kulüpleri de çalıştıran Villas-Boas, Pinto da Costa'yı geride bırakarak koltuğun yeni sahibi oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe hangi torbada? Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe hangi torbada? Şampiyonlar Ligi maçları... Haberi Görüntüle

OYLARIN YÜZDE 70'İNİ ALDI

Andre Villas-Boas, oyların yüzde 70'inden fazlasını alarak Porto'nun yeni başkanı oldu. Kariyerine Coimbra'nın altyapısında başlayan ve daha sonra birçok önemli kulübü çalıştıran Portekizli teknik adam, Porto'nun başkanlık koltuğuna oturarak yeni bir dönemin başlangıcını yapmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading