Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig'de beklenmedik ayrılık! Bir teknik direktör daha sözleşmesini feshetti

Süper Lig'de beklenmedik ayrılık! Bir teknik direktör daha sözleşmesini feshetti

Süper Lig ekibi Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada karşılıklı anlaşma ile gerçekleşen ayrılığın detayları paylaşıldı.

Spor

30.04.2024, 11:44

Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, son dönemde yaşanan başarısız sonuçların ardından alınan kararın karşılıklı bir anlaşmayla gerçekleştiği belirtildi.

TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? Haberi Görüntüle

KONYASPOR'UN AÇIKLAMASI

Konyaspor'un resmi duyurusunda şu ifadelere yer verildi: "Teknik Direktörümüz Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Fahrudin Omerovic’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

TFF'den beklenen açıklama geldi! İtalya - Türkiye maçı... TFF'den beklenen açıklama geldi! İtalya - Türkiye maçı... Haberi Görüntüle

BAŞARISIZ SONUÇLAR SONRASI AYRILIK

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybeden Konyaspor'da, takımın istikrarsız performansıyla birlikte teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile yolların ayrılmasına karar verildiği belirtiliyor. Bu ayrılığın ardından Konyaspor'da yeni bir teknik direktör arayışı başladığı öğrenildi.

Galatasaray gövde gösterisi peşinde Galatasaray gövde gösterisi peşinde Haberi Görüntüle

FAHRUDIN OMEROVİÇ KİMDİR

Fahrudin Omeroviç, 26 Ağustos 1961'de Bosna Hersek'in Doboj şehrinde doğdu. Futbol kariyerine ilk adımını atan Omeroviç, 1980'de Sloboda Tuzla ile profesyonel sözleşme imzaladı. Sloboda Tuzla'da geçirdiği dört sezon boyunca 94 maça çıktı. Ardından, 1984'te Sırbistan Süper Ligi ekibi Partizan'a transfer oldu.

Partizan forması altında sekiz sezon boyunca mücadele eden Omeroviç, kulübüyle birlikte iki Yugoslav Şampiyonluğu, iki Yugoslav Kupası ve bir Süper Kupa kazandı. Yugoslavya'nın dağılmasının ardından 1992'de Kocaelispor'a geçiş yaptı ve dört sezon boyunca bu takımda forma giydi.

1996'da İstanbulspor'a transfer olan Omeroviç, burada iki sezon geçirdi. Ayrıca, 1989'da Yugoslavya Milli Takımı'nda yer alarak 1992'ye kadar sekiz kez milli formayı giydi. Ardından, 1996'da Bosna-Hersek Milli Takımı için üç kez sahaya çıktı.

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra Türkiye'de kalmaya karar veren Omeroviç, başlangıçta Safet Susic ve Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi. İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor gibi kulüplerde antrenör olarak görev yaptı.

Kpnyaspor öncesi son olarak, Bosnalı teknik adam, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğünde yardımcı antrenörlük yapıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading