Yandex Metrica

Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? İki takımda küme mi düşecek?

Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? İki takımda küme mi düşecek?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor ekipleri için flaş iddia ortaya atıldı. Dün Ankaraspor- Nazilli Belediyespor arasında gerçekleşen maçta iki taraf içinde şike iddiaları futbol gündemine bomba gibi düştü. Play- off ve düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede iki tarafında tek bir şut dahi çekmemesi ve 0-0 sonuç ile bitmesi soru işaretlerine neden oldu. Karşılaşmasının berabere bitmesi üzerine Ankaraspor play- off oynamayı garantilerken Nazilli Belediyespor ise ligde kaldı. Maç ile ilgili şike yapıldı iddiaları gündemde yer alırken TFF devreye girdi. Peki, Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? İki takımda küme mi düşecek?

Spor

04.05.2024, 18:06

TFF 2. Lig Beyaz Grup 37. haftasında dün Ankaraspor sahasında Nazilli Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmada şike yapıldı iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. Peki, Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? İki takımda küme mi düşecek?

Ligde kalmak için hayati önem taşıyan maçta Ankaraspor sahasında Nazilli Belediyespor'u ağırladı. Mücadelede iki rakip takımında kalesine şut çekilmemesi ve maçın berabere bitmesi sonucu Ankaraspor play off'lara adını yazdırırken Nazilli Belediyespor ise ligde kalmayı garantiledi. Karşılaşmanın arından şile yapıldığına dair çıkan iddilar Türk futbolunda şok etkisi yarattı.

Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi Haberi Görüntüle

ŞİKE İDDİASI!

TFF 2. Lig mücadelesinde skandal bir iddia ortaya atıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "2'nci Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor - Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir.

Beşiktaş'tan çifte bomba! Yönetim harekete geçti Beşiktaş'tan çifte bomba! Yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

OLAĞAN AKIŞA AYKIRI

Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün bile şut çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Yılmaz Vural galiba bu sefer tutturacak Yılmaz Vural galiba bu sefer tutturacak Haberi Görüntüle

KESİNLİKLE ŞİKE YOK!

Şike iddialarının ardından Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya da Ankaraspor maçında kesinlikle şike olayı olmadığını vurguladı.

Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk tam bir serseri Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk... Haberi Görüntüle

ANKARASPOR- NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇINDA ŞİKE Mİ YAPILDI?

Play- off ve düşme hattını yakından ilgilendiren maçta tek bir şut dahi atılmazken karşılaşmanın 0-0 bitmesi şahibe yarattı. Çünkü 0-0'lık skor Ankaraspor'un play-off oynamasını garantiledi. Nazilli Belediyespor'un ise ligde kalmasını sağladı.

Bu süreçin sonunda TFF'de son dakika bir gelişme yaşandı.

Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Haberi Görüntüle

MAÇIN BERABERE BİTMESİYLE YAŞANANLAR

Ankaraspor play-off oynamayı garantiledi

Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi

Zonguldak Kömürspor küme düştü.

Göztepe'den transfer bombası! Yıldız futbolcu Portekiz'den geliyor Göztepe'den transfer bombası! Yıldız futbolcu Portekiz'den geliyor Haberi Görüntüle

TFF'DEN ŞİKE SORUŞTURMASI!

Türkiye'nin konuştuğu Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF inceleme başlattı. 

Şike iddiaları üzerine harekete geçen TFF, Hukuk Kurulu tarafından yapılacak incelemelerde iddialar doğrular nitelikte olursa  dosya Etik Kurulu'na sevk edilecek ve yasal süreç başlayacak.

Galatasaray temasa geçmişti! Altay Bayındır Süper Lig'e dönüyor Galatasaray temasa geçmişti! Altay Bayındır Süper Lig'e dönüyor Haberi Görüntüle

ŞİKE ŞUÇU İŞLEYEN TAKIM DÜME DÜŞER Mİ?

Şike yaptığı incelemeler sonuçu kanıtlanmış takımlar, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a göre suçtur. Şike yapan kişilere hapis ve para cezası verilebilir. Şike yapan kulüpler, ligden düşürülebilir veya puan silme cezası alabilir.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading