Yandex Metrica

Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk tam bir serseri

Arda Güler'i başka türlü anlatamadı: Bu çocuk çatlak, bu çocuk tam bir serseri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Bayern Münih arasındaki heyecan dolu mücadele öncesinde, Arda Güler'in durumu futbolseverlerin merak konusu oldu. İspanyol gazeteci, genç yetenek hakkında ilginç yorumlar yaptı.

Spor

15.05.2024, 20:29

Madrid'deki UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı, Real Madrid ile Bayern Münih arasındaki çekişmeli karşılaşmayla doruğa çıkacak. Santiago Bernabeu'da gerçekleşecek olan bu mücadele, futbolseverlerin nefesini tuttuğu bir an olacak.

Yılmaz Vural'dan sessiz son! Menemen FK uzatmalarda yıkıldı! 24Erzincanspor- Menemen FK maç özeti Yılmaz Vural'dan sessiz son! Menemen FK uzatmalarda yıkıldı! 24Erzincanspor- Menemen... Haberi Görüntüle

DORTMUND'UN RAKİBİ BELLİ OLACAK

Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain'i geçerek ilk finalist olurken, Real Madrid ile Bayern Münih arasındaki müsabaka ise ikinci finalistin belirlenmesine vesile olacak. Bu geceki maçın galibi, Dortmund'un rakibi olacak.

Şenol Güneş Güney Kore teknik direktörü mü oldu? Şenol Güneş Güney Kore'ye mi gidecek? Şenol Güneş Güney Kore teknik direktörü mü oldu? Şenol Güneş... Haberi Görüntüle

İLK MAÇ İZLEYENLERİN NEFESLERİNİ KESTİ

İki dev takım arasındaki ilk maç, Allianz Arena'da oynandı ve nefes kesen anlara sahne oldu. Real Madrid ve Bayern Münih arasındaki çekişmeli mücadele 2-2'lik skorla sona ererken, Vinicius Junior ve Leroy Sane gibi isimler gol sevinci yaşadı.

Süper Lig yanıyor! Küme düşme hattı alev alev Süper Lig yanıyor! Küme düşme hattı alev alev Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER KADRODA YER ALIYOR

Real Madrid'in maç kadrosunda Arda Güler'in bulunması, Türk futbolseverler için ayrı bir heyecan kaynağı oldu. Genç yeteneğin sahaya çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu.

Aziz Yıldırım'ın getireceği Jose Mourinho hangi takımları çalıştırdı, kaç kupa aldı? Aziz Yıldırım'ın getireceği Jose Mourinho hangi takımları çalıştırdı, kaç kupa... Haberi Görüntüle

MAÇ BAŞLANGICINDA 11'DE OLMASI BEKLENMİYOR

Son maçlarda ilk 11'de yer alan Arda Güler'in bu kez yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Carlo Ancelotti'nin maç içinde ona şans verip vermeyeceği ise maçın seyrine bağlı olacak.

Beşiktaş dibin dibini gördü! 4'te 3'lük kısmı eridi Beşiktaş dibin dibini gördü! 4'te 3'lük kısmı eridi Haberi Görüntüle

ANCELOTTI İLE ARDA ARASINDA GÖRÜŞME

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e özel bir konuşma yaptığı ve ona güvendiğini ifade ettiği belirtiliyor.

Edgar Ie bizzat açıkladı: ikiz kardeşini yerine mi oynattı? Edgar Ie bizzat açıkladı: ikiz kardeşini yerine mi oynattı? Haberi Görüntüle

SERSERİ VE ÇATLAK BİR KARAKTER

Ayrıca Marca Radio'dan İspanyol gazeteci Adrian  Blanco'nun yaptığı ilginç yorumlar, genç futbolcunun karakterini farklı bir perspektiften değerlendirmeye yönlendirdi.

Blanco, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i anlatmak için argo bir dil kullandı. İspanyol radyocu, milli yıldızın karakterini "Arda Güler tam bir serseri!. İzin almaktansa af dilemeyi tercih eder. Kişiliği kadar kalitesi de var. Her maçın baş kahramanı olmak ister. Her yerde kendini sunar, her fırsatta dener ve hatta el kol hareketleriyle oyunu yönetmeye cüret eder. Çatlak bir karakter!" şeklinde yorumladı.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading