Yandex Metrica

Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu

Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu

Göztepe'nin genç yetenekleri Taha Altıkardeş ve Ümit Akdağ, sarı kırmızılı takımdan ayrılma yolunda. Taha için Avrupa'dan ilgi varken, Ümit'in Alanyaspor'a dönmesi gündemde.

Spor

15.05.2024, 12:36

Göztepe'nin savunma hattındaki genç yetenekler Taha Altıkardeş ve Ümit Akdağ, takımdan ayrılma ihtimalleri konuşuluyor. Ümit'in Alanyaspor'a dönüşü beklenirken, Taha için Avrupa'dan ciddi ilgi var. Göztepe yönetimi, bu gençleri kaybetmek istemese de oyuncuların geleceklerine saygı duyuyor. Gelecek sezon kadrosunun nasıl şekilleneceği ise merak konusu. İşte Göztepe'de yaşanan yenilikler ve ihtimallere yönelik detaylar...

Göztepe'nin savunma hattında hareketli günler yaşanıyor. Genç yetenekler Taha Altıkardeş ve Ümit Akdağ'ın takımdan ayrılma ihtimali gündemde. Özellikle Taha için Avrupa'nın önde gelen takımlarından ilgi gelirken, Ümit'in ise Alanyaspor'a geri döneceği konuşuluyor.

Avrupa basınında Fenerbahçe galibiyeti: Aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu Avrupa basınında Fenerbahçe galibiyeti: Aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu Haberi Görüntüle

ÜMİT AKDAĞ'IN ALANYASPOR'A DÖNÜŞÜ

Geçen sezon Alanyaspor'dan kiralanan Ümit Akdağ'ın Göztepe ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Genç futbolcunun performansı, Alanyaspor'un dikkatini çekti ve takıma geri çağrılacağı belirtiliyor. Özellikle sol bek mevkisinde görev yapan Ümit, Göztepe'de önemli bir performans sergileyerek 25 lig maçında forma giydi ve 3 gol attı.

İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi 11'de İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi... Haberi Görüntüle

TAHA ALTIKARDEŞ'E AVRUPA YOLCULUĞU

Diğer genç savunmacı Taha Altıkardeş ise Avrupa'nın kapılarını çalıyor. Trabzonspor'dan transfer edilen 20 yaşındaki oyuncu için Belçika'dan Anderlecht ve Genk'in yanı sıra Hollanda'dan Feyenoord ve Fransa'dan Lyon'un da ilgisi olduğu belirtiliyor. Göztepe yönetimi henüz Taha için bir bonservis bedeli belirlemedi ancak iyi bir anlaşma yaparak genç yeteneği Avrupa'ya göndermeyi planlıyor.

Göztepe'nin, savunma hattındaki bu iki genç yeteneği kaybetmek istemediği ancak oyuncuların geleceklerine yönelik kararlarını da saygıyla karşıladığı belirtiliyor. Bu ayrılıkların, Göztepe'nin gelecek sezon kadrosunu nasıl şekillendireceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading