Yandex Metrica

Yılmaz Vural galiba bu sefer tutturacak

Yılmaz Vural galiba bu sefer tutturacak

TFF 2. Lig ekibi Menemen FK, deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural ile yeni sezonda devam kararı aldı. Vural'ın liderliğinde şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarına başlanacak.

Spor

21.05.2024, 11:51

Menemen FK, gelecek sezon da Yılmaz Vural'ın liderliğinde olacak. Takım, şampiyonluk hedefiyle yeni transfer çalışmalarına başlayacak. Kulüp, Vural'ın yönetimindeki performanstan memnun ve şampiyonluk için kadroyu güçlendirmek amacıyla transferlere odaklanacak. İşte Yılmaz Vural'ın Menemen macerasından notlar ve detaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig takımlarından Menemen FK, gelecek sezonun teknik direktörü olarak Yılmaz Vural ile yola devam etme kararı aldı. Kulüp, Vural'ın liderliğinde şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarına başlayacak.

Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Haberi Görüntüle

YILMAZ VURAL GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Geçen sezonun 12. haftasında takımın başına geçen Yılmaz Vural'ın performansından memnun olan Menemen FK yönetimi, sözleşmesini uzatma kararı aldı. 71 yaşındaki deneyimli teknik adamın liderliğindeki takımın yeni sezon için hazırlıkları başlıyor.

Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ VE TRANSFER ÇALIŞMALARI

Menemen FK'da yeni sezonda direkt olarak şampiyonluk mücadelesi verilmesi bekleniyor. Bu doğrultuda, Yılmaz Vural'ın bu hafta kulüp başkanı Bilgin Tokul ile bir araya gelerek transfer raporunu sunması planlanıyor. Takımın kadrosunu güçlendirmek ve şampiyonluk için uygun bir kadro oluşturmak amacıyla transfer çalışmalarına hız verilecek.

Yılmaz Vural, kariyerinde ilk kez Menemen FK'da TFF 2. Lig'de görev alıyor. Türkiye'nin en deneyimli teknik adamlarından biri olan Vural'ın liderliğinde Menemen FK, gelecek sezon için iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading