Yandex Metrica

Galatasaray kupayı derbide alabilir! Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak?

Galatasaray kupayı derbide alabilir! Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak?

Süper Lig lideri Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanında berabere kalmasıyla şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Şampiyonluk kupasından önce kazandığı Süper Kupa'yı almak isteyen sarı kırmızılı ekip, evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisinde kupayı kaldırmak istedikleri öne sürüldü. Peki Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?

Spor

14.05.2024, 16:42

Süper Lig'in 35. hafta maçları dün oynana Konyaspor- Fenerbahçe maçıya tamamlandı. 

Fenerbahçe'nni Konya deplasmanında berabre kalmasıyla lider Galatasary şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Buna göre Urfa'da Süper Kupa'yı hükmen kazanan Galatasaray, kupayı Fenerbahçe derbisinde almak için talepte bulunduğu iddia edildi. Peki, Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak?

Çünkü TFF statüsüne göre takımlar kazandıkları kupayı iç sahada oynayacakları ilk maçta alabiliyorlar.

Fenerbahçeli yıldız durmak istemedi! İsmail Yüksek, bu akşam gidiyor Fenerbahçeli yıldız durmak istemedi! İsmail Yüksek, bu akşam gidiyor Haberi Görüntüle

İÇ SAHADA SON ŞANSI

Pendikspor ve Sivasspor maçlarında Süper Kupa'yı kaldırmayan Galatasaray'ın önünde sadece Fenerbahçe derbisi kaldı. Kupayı kaldırmak için o bu sezonun iç sahadaki son şansı.

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Fenerbahçe'nin Rus yıldızı ayrılığını resmen duyurdu Haberi Görüntüle

BÜYÜKEKŞİ KUPAYI TAKDİM EDEBİLİR

Galatasaray, Süper Kupa'yı almak derbi maçında almak için TFF başvurursa, kupa TFF Başkanı Büyükekşi tarafından verilmesi gündeme gelebilir. Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını Büyükekşi'nin vermesi unutulmayacak görüntülere sahne olmuştu.

Türkiye Kupası maçında VAR tepkisi: Başka hakem bulamadınız... Türkiye Kupası maçında VAR tepkisi: Başka hakem bulamadınız... Haberi Görüntüle

GALATASARAY SÜPER KUPA'YI NE ZAMAN ALACAK?

TFF'nin Süper Kupa'yı Galatasaray'a bu hafta Riva'da takdim etmeyi planladığıda konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Ancak Galatasaray'ın çalıştırıcısı Okan Buruk'un ligdeki şampiyonluk yarışı sonuçlanmadan kupa töreni düzenlenmesini istemediği aktarıldı.

Buruk'un yönetime, "Kupayı alsanız bile, şampiyonluğu garantilemeden stada getirmeyin. Konsantrasyonumuz bozulmasın." dediği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading