Yandex Metrica

Galatasaray Fenerbahçe'yi solladı! Geriden gelip öne geçti

Galatasaray Fenerbahçe'yi solladı! Geriden gelip öne geçti

Süper Lig'de yarış kızışıyor! Galatasaray, Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek genel averajda Fenerbahçe'nin önüne geçti. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda kritik bir adım attı.

Spor

12.05.2024, 09:03

Galatasaray, Sivasspor karşısında alınan muazzam galibiyetle genel averajda Fenerbahçe'yi geride bıraktı. Sarı-kırmızılılar, bu sezonki performanslarıyla şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN SON 8 HAFTADAKİ PERFORMANSI

Son 8 haftada 29 gol atan Galatasaray, kalesinde sadece 7 gol görerek etkileyici bir performans sergiledi. Bu üstün performanslarıyla Galatasaray, +22 averajla rakiplerine üstünlük kurdu. 

Sezon başından beri Galatasaray 86 gol atıp, 22 gol yiyerek toplamda 66 averaja sahip olurken, Fenerbahçe 89 gol atıp, 31 gol yiyerek toplamda 58 averaja ulaştı.

Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz: PSG, Borussia Dortmund'a boyun eğdi Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz: PSG, Borussia Dortmund'a boyun... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞIYOR

Son 3 haftaya 6 puan farkla giren Galatasaray, şampiyonluk için avantajlı bir konuma geldi. Atılan gol sayısında farkı 3'e indirirken, genel averajda da rakiplerinin önüne geçerek önemli bir adım attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading