Yandex Metrica

Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte kupayı kaldıralım!

Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte kupayı kaldıralım!

Galatasaray Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda, Süper Kupa'yı henüz müzesine götüremeyen sarı kırmızılı ekibe Reşit Ömer Kükner'den ilginç bir teklif geldi. Fenerbahçe karşıtı Kükner, Süper Kupa'yı 19 Mayıs'ta almayı önerdi. İşte detaylar... 

Spor

19.04.2024, 23:36

Galatasaray'ın bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda sürpriz bir öneri gündeme geldi.

Süper Kupa'yı henüz müzesine götüremeyen Galatasaray'da kupanın ne zaman verileceği tartışma konusu olurken Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner, Süper Kupa için ilginç bir talepte bulundu.

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA GALATASARAY'IN

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkıp maçın ilk dakikalarında sahayı terk etmesi nedeniyle 3-0 muğlup sayılırken Galatasaray'ın galibiyeti resmen tescil edildi.

Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına... Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına... Haberi Görüntüle

''SÜPER KUPAYI 19 MAYIS'TA ALALIM''

Bu konuyla alakalı Kükner,  ''Süper Kupa resmen Galatasaray'ın. Eğer mümkün olursa, teknik olarak bilmiyorum, bu kupayı 19 Mayıs'ta Ali Sami Yen'de alalım, çifte kupayı kaldıralım. Bir taşla iki kuş vuralım. Federasyon ne der bilmiyorum ama 19 Mayıs'ta burada çifte kupayı görmek istiyorum. Kupa taraftarın önünde verilmeli. 

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

''KORKUP KAÇTILAR''

 Urfa'da korkup kaçanların, sahadan çekilmeyi günler önce planlayanların dersini 50 bin taraftar önünde bir kez daha verelim. Galatasaray Yöneticileri, Galatasaray çalışanları vicdanları rahat olarak, görevlerini yapmış olarak uyurlar. Kimseden uyku konusunda ders alacak hali yoktur." açıklamlarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading