Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Nuri Şahin operasyonu başladı: Hasan Arat Almanya'ya gidiyor!

Beşiktaş'ta Nuri Şahin operasyonu başladı: Hasan Arat Almanya'ya gidiyor!

Süper Lig'de beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş, geçtiğimiz aylarda teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı. Bunun üzerine teknik hoca arayışına giren Beşiktaş yönetimine birçok tecrübeli isim önerilirken Başkan Hasan Arat, yerli teknik direktör istediğini açıkladı. Bunun üzerine Beşiktaş camiasında duyulan tek isim Nuri Şahin oldu. Arat, bugün Almanya'ya giderek Dortmund başkanıyla bir görüşme yapacak. İşte detaylar... 

Spor

03.05.2024, 18:28

Trendyol Süper Lig'de rakiplerin gerisinde kalan Beşiktai, teknik direkötür konusunda yüzü gülmedi. En son Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah beyazlı ekip arayışını sürdürüyor.

Ligin 34. haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Beşiktaş 2-1 mağlup oldu.

Dev derbide Beşiktaş, Al- Musrati'nin kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı.  Fenerbahçe, Batshuayi'nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ardından İrfan Can Kahvecinin golüyle skor 2-0 oldu. Daha sonra Cenk Tosun sahneye çıktı ve Fenerbahçe filelerini havalandıran isim oldu.

Ligde 51. puanla 5. sırada yer alan Beşiktaş, 3 Mayıs Cuma günü evinde Rizespor'u ağırlayacak.

Siyah beyazlı ekip, ligi 5. sırada bitirir ve Türkiye Kupası'nı kazanamazsa gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmesi için tek bir seçeneğin gerçekleşmesi gerekiyor.

Beşiktaş gelecek sezon için hazırlıklarına tam gaz devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı.

Teknik Direkötür arayışını sürdüren Başkan Hasan Arat, yerli hoca istediğini her seferinde vurgularken soluğu Almanya'da almaya karar verdi.

Fenerbahçe taraftarı çok kızacak! Batshuayi Galatasaray'a mı gidiyor? Fenerbahçe taraftarı çok kızacak! Batshuayi Galatasaray'a mı gidiyor? Haberi Görüntüle

İLK TEMAS KURULMUŞTU

Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcılığını yapan Nuri Şahin ile temas kuran Siyah- Beyazlılar'ın genç çalıştırıcıdan "Sezon sonu görüşelim" yanıtını aldığı öne sürülmüştü.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Tarafların yeni sezonla ilgili fikir alışverişinde bulundu iddia edilmişti.

Harry Kane'e kene gibi yapışan lanet! Ne yaparsa yapsın şampiyonluk göremiyor Harry Kane'e kene gibi yapışan lanet! Ne yaparsa yapsın şampiyonluk... Haberi Görüntüle

NUR ŞAHİN OPERASYONU BAŞLADI

Alınan bilgilere göre Hasan Arat, bu akşam Almanya'ya gidecek. Dortmund profesyonelleriyle bir görüşme gerçekleştirecek Arat, özellikle kale arkasındaki tribünlerin nasıl katlanır koltıklara dönüştüğü konusunda brifing alacak. Daha sonra Dortmund- PSG maçını izleyecek. 

Sabahın haberine göre, Münih yolculuğuna çıkmadan önce Nuri Şahin ile kahvaltıda buluşacağı ve birçok konuda netleşecekleri öne sürüldü.

Galatasaray yıldız 10 numarayla anlaştı! Alacağı maaş bile belli oldu Galatasaray yıldız 10 numarayla anlaştı! Alacağı maaş bile belli oldu Haberi Görüntüle

DÜNYA DEVLERİNDE BULUNDU

Nuri Şahin futbolculuk döneminde  Borussia Dortmund, Feyenoord, Liverpool, Real Madrid ve Werder Bremen gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giydi. A Milli Takım formasını da 52 iki kez terleten Şahin, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading