Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray yıldız 10 numarayla anlaştı! Alacağı maaş bile belli oldu

Galatasaray yıldız 10 numarayla anlaştı! Alacağı maaş bile belli oldu

Galatasaray'ın dikkat çeken isimlerinden Dries Mertens, kulüple yeni bir sözleşme imzaladı. Belçikalı yıldızın gelecek sezon için belirlenen maaşı da belli oldu.

Spor

11.05.2024, 23:28

Galatasaray yönetimi, bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Dries Mertens ile yeni bir sözleşme imzaladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Belçikalı futbolcu, kulüple devam etme kararı aldı.

Giresunspor'un içindeki ajan ortaya çıktı! Giresunspor'un içindeki ajan ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Yapılan haberlere göre, Dries Mertens'in gelecek sezon için belirlenen maaşı belli oldu. 37 yaşındaki deneyimli futbolcu, 3 milyon euro artı bonuslarla kulüpte kalacak.

Fenerbahçe'den rakiplerini kıskandıracak transfer! Dünya yıldızı imza atabilir... Fenerbahçe'den rakiplerini kıskandıracak transfer! Dünya yıldızı imza atabilir... Haberi Görüntüle

TARAFTARLAR HEYECANLI

Galatasaray taraftarları, Mertens'in kulüple devam kararı almasından memnuniyet duyarken, yıldız futbolcunun yeni sezonda da takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Haberi Görüntüle

KULÜP YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Galatasaray yönetimi veya Dries Mertens'ten resmi bir açıklama henüz gelmese de, haber kulüp çevrelerinde büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading