Yandex Metrica

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden...

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden...

Galatasaray, Pendikspor'u 4-1 yenerek kritik virajda fire vermedi. Maç öncesi 6 futbolcusu sarı kart ceza sınırında olan sarı-kırmızılılar, haftayı kayıpsız geçti.

Spor

26.04.2024, 15:50

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Ancak maç öncesinde Galatasaray'ı ceza sınırında bulunan 6 futbolcu endişelendiriyordu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe paylaşımı TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe paylaşımı Haberi Görüntüle

GALATASARAY FİRE VERMEDİ

Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Kerem Aktürkoğlu ve Kaan Ayhan, sarı kart ceza sınırındaydı ve kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceklerdi. Ancak Galatasaray, bu kritik maçta fire vermedi ve futbolcuları kart cezası almadan galip geldi.

Sarı-kırmızılılar, ceza sınırındaki oyuncularının dikkatli ve kontrollü bir oyun sergileyerek maçı kayıpsız atlattı ve önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki liderlik iddiasını güçlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading