Yandex Metrica

Amedspor'dan Aziz Yıldırıma çağrı: Gel başkan ol! Aziz Yıldırım Amedspor'a başkan olacak mı?

Amedspor'dan Aziz Yıldırıma çağrı: Gel başkan ol! Aziz Yıldırım Amedspor'a başkan olacak mı?

 Uzun yıllar sonra şehrin takımı olarak 1. Lig'e çıkan Amedspor'un coşkusu tüm şehri sarmış durumda. Diyarbakır'ın önde gelenleri takımlarının Süper Lig'e çıkması için fikir alışverişinde bulunuyor. Diyarbakır'dan ayrılmış önemli insanları sürece dahil etme fikri herkes tarafından kabul ederek komite kurup ziyaretleri planlandı. İlk ziyaret için önerilen isim ise Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım oldu. Amedspor heyeti, Yıldırım'a çok özel bir teklif sunmaya hazırlanıyor.  

Spor

11.05.2024, 23:49

Tüm Türkiye'de Amedspor, çılgınlığı devam ediyor. Şehrin takımının 1. Lig'e çıkmasının çoşkusu şehrin sınırlarını çoktan aştı.

TFF 2. Lig'de mücadele eden Amed Sportif geçen hafta deplasmanda Somaspor ile karşılaştı.

Karşılaşmada ev sahibini 1-0 yenerek 1. Lig'e çıkmayı garantileyen Amedspor, Diyarbakır'da ve birçok şehirde sevinç ile karşılandı.

Siyonist İsrail'i deviren Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Final Four biletini kaptı! Zafer sonrası Türkiye'ye mesaj yolladı Siyonist İsrail'i deviren Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Final Four biletini kaptı!... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK TURU

Ligin son maçında 4 Mayıs Cumartesi sahasında Menemenspor'u ağırlayacak Amedspor, şampiyonluk turu atmaya hazırlanıyor. 

Şehrin önde gelenleri Amedspor için harekete geçti. Süper Lig yolunda kimin desteği lazımsa kapısını çalmaya hazırlanan yönetim, önümüzdeki haftalarda belirlenen kişilerin kapısını tek tek çalarak yardım isteyecek.

Ferdi Kadıoğlu imzayı attı! Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ferdi Kadıoğlu imzayı attı! Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu hangi takıma... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM DETAYI

Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Diyarbakırlı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanı olduğu dönemde Diyarbakırspor'a yardım ettiği gibi şimdi de Amedspor'a yardım etmeye hazır olduğunu dile getirmişti.

Kapısı çalınacak isimlerin başında gelen Aziz Yıdırım'a özel bir teklif sunmaya hazırlanan yönetim, Amedspır'un başkanlığını önermek istiyor.

Edgar Ie bizzat açıkladı: ikiz kardeşini yerine mi oynattı? Edgar Ie bizzat açıkladı: ikiz kardeşini yerine mi oynattı? Haberi Görüntüle

MEMLEKETİYLE GURUR DUYUYOR

 Diyarbakırlının ayakta marşımızı okuması Aziz Yıldırım tarafından "Bazıları Amedspor'u siyasi amaçları için kullanmak istiyordu. Ancak Diyarbakırlılar en güzel cevabı verdi" şeklinde yorumlanmıştı

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading