Yandex Metrica

Trabzonspor, Ukraynalı yıldıza kancayı taktı!

Trabzonspor, Ukraynalı yıldıza kancayı taktı!

Trabzonspor, yüksek maliyetli transferlerin alternatiflerine odaklanarak Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk'u radarına aldı. Bu sezon 33 maçta 8 gol kaydeden Yaremchuk, Bordo-Mavililerin gelecek sezon şampiyonluk hedefleri için önemli bir transfer adayı.

Spor

20.05.2024, 22:27

Trabzonspor, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarına hız verdi. Ancak yüksek maliyetli transferlerin alternatiflerine yönelen kulüp, bu kapsamda Club Brugge'un golcüsü Roman Yaremchuk'u radarına aldı. Sabah gazetesinin haberine göre, Trabzonspor'un transfer çalışmaları kapsamında Ukraynalı forvet Roman Yaremchuk'u gündemine aldığı bildirildi.

Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli futbolcu sezonu erken açıyor Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli futbolcu sezonu erken... Haberi Görüntüle

ONUACHU'DAN VAZGEÇİLDİ

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde Southampton ile devam eden görüşmelerde yüksek bir maliyetle karşılaşınca alternatif arayışlarına yönelmişti. Bu çerçevede, Club Brugge forması giyen Roman Yaremchuk'un transferi gündeme geldi. 28 yaşındaki golcü için Belçika ekibiyle temas kurmaya hazırlanan Trabzonspor, forvet bölgesini güçlendirmeyi amaçlıyor.

2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste 2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste Haberi Görüntüle

33 MAÇTA 8 GOL KAYDETTİ

Roman Yaremchuk'un bu sezonki performansı da dikkat çekiyor. 1.91 boyundaki Ukraynalı forvet, Valencia'da kiralık olarak forma giyerken tüm kulvarlarda 33 maça çıktı ve 8 gol kaydetti. Club Brugge ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Yaremchuk'un, Trabzonspor'un hücum hattına önemli bir katkı sağlayabileceği düşünülüyor. Bordo-Mavililerin gelecek sezonki şampiyonluk hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarının devam edeceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading