Yandex Metrica

Fenerbahçe kongre, başkanlık seçimi 2024

Fenerbahçe kongre, başkanlık seçimi 2024

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kongre ve başkanlık seçimleri tarihi, taraftarlar arasında büyük merak uyandırdı. Şu anki başkan Ali Koç'un tekrar aday olup olmayacağı ve eski başkan Aziz Yıldırım'ın durumu da büyük bir ilgiyle bekleniSarı lacivertli ekip bu yıl da Süper Lig'de şampiyon olmaması durumda 10 yıldır müzesine şampiyonluk kupasını getiremiyor olacak. Böylelikle Fenerbahçe başkan adaylığını duyuran Aziz Yıldırım, taraftarı heyecanlandırdı. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtiliyor. Ancak, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda toplantının 8-9 Haziran tarihlerinde tekrarlanacağı söylendi.yor.

Spor

19.05.2024, 01:54

Sarı lacivertli ekip bu yıl da Süper Lig'de şampiyon olmaması durumda 10 yıldır müzesine şampiyonluk kupasını getiremiyor olacak. Böylelikle Fenerbahçe başkan adaylığını duyuran Aziz Yıldırım, taraftarı heyecanlandırdı. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtiliyor. Ancak, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda toplantının 8-9 Haziran tarihlerinde tekrarlanacağı söylendi.

Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Başkanlık adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Ali Koç ile yarışa girecek. Koç cephesi henüz bir açıklama yapmıyorken, Yıldırım takımın başına Jose Mourinho'yu getireceğini belirtti. Başkanlık seçimi için gün sayılırken taraftar kimin başkan olacağını merakla bekliyor.

Sadettin Saran

Sadettin Saran

İrfan Can Kahveci gidiyor mu? Fenerbahçe gelen teklifi açıkladı İrfan Can Kahveci gidiyor mu? Fenerbahçe gelen teklifi açıkladı Haberi Görüntüle

SADETTİN SARAN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağını geçtiğimiz aylarda belirtmişti ancak sonradan adaylıktan çekildiğini açıkladı. Böylelikle seçim Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI, ALİ KOÇ'UN YANINDA

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul ederek Fenerbahçe'nin yönetim kuruluna girmeye karar verdi. Ilıcalı, Ali Koç'un seçimi kazanması durumunda, Koç'un yönetiminde aktif bir rol üstlenecek.

Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Serdar Aziz, Süper Lig'de kalıyor! işte yeni adresi... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN YÖNETİM LİSTESİ

Ali Koç’un yeni Yönetim Kurulu listesindeki isimler şu şekildedir;

Acun Ilıcalı

Cenk Öztanık

Eren Dişli

Rıfat Perahya

Raif Dinçkök

Hamdi Akın

Hulusi Belgü

Hüseyin Bozkurt

Nedim Keçeli

Barış Göktürk

Ozan Vural

Burçin Gözlüklü

Kemal Danabaş

Simla Türker Bayazıt

Fethi Pekin

Selma Rodopman

İlker Dinçay

Sertaç Komşuoğlu

Erol Bilecik

Aziz Yıldırım

Aziz Yıldırım

Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Koçlar, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı'nı alıyor! Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'IN YÖNETİM LİSTESİ

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesi henüz açıklanmadı. Ancak Yıldırım, geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte, bana parası olan değil akıllı adamlar lazım demişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading