Yandex Metrica

Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı?

TF 2.Lig'de mücadele eden Amedspor, sezonun son haftalarında şampiyonluğunu ilan ederek 1. Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Diyarbakır şehrinde görkemli bir şampiyonluk kutlaması yaşayan takım ve taraftarlar, rehabete kapılmadan gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurgulayan takımın başkanı Aziz Elaldı, kongre hazırlıklarına başladı. Başkan adayları henüz kesin olmasada görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. İşte detaylar...

Spor

21.05.2024, 15:18

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta'ta yarışan Amedspor 81 puanla şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan ilk takım oldu.

Diyarbakır'ın dört bir yanında görkemli bir şekilde kutlanan şampiyonluğun ardından Amedspor, kongre hazırlıklarına başladı.

Yeni sezonda tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten yönetim, ellerindeki bütçe ile kadrosunu güçlendirmenin formullerini aramaya başladı.

Birçok Diyarbakırlı iş adamını seferber eden Amedspor, transfer listesini sır gibi saklamaya devam ediyor.

Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum Haberi Görüntüle

KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan Amedspor yönetiminni hafta sonu istişare heyetiyle yapacağı görüşmeden çıkacak karar ile, yeni yönetimin oluşturulmasıyla ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcileri de bir araya gelecek. 

Mevcut başkan Aziz Elaldı'nın aday olup olmayacağı henüz gizemini kururken taraftarlar heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Fenerbahçe 10 numarasını buldu! İşte o yıldız futbolcu Fenerbahçe 10 numarasını buldu! İşte o yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

AZİZ ELALDI ADAY OLACAK MI?

Amedspor yönetiminin geçtiğimiz akşam bir araya gelerek, yeni oluşum hakkında bilgi alış verişi yaptığı öğrenildi. Amedspor başkanı Aziz Elaldı, 11 yıl sonra takımı şampiyon yapan tek isim olarak tarihe geçerken, Elaldı'nın kongrede tekrar aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Amedspor'un önümüzdeki günlerde yapılacak kongresinde yönetimin oluşturulması ve kimin başkan olacağı konusuyla ilgili olarak da sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, bir araya gelmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading